TSO üyelerine yapılandırma imkanı

Okuduğunuz haber
MHP'DE SEDEF LİSTE BAŞI
Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP'de Sedef liste başı

MHP'de Sedef liste başı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin milletvekili aday listesi kesinleşti. Yozgat'ta liste başı beklendiği gibi İ. Ethem Sedef oldu.

SİYASET      07 Nisan 2023 - 01:01     0

MHP'de Sedef liste başı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14 Mayıs'ta yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri öncesinde aday listesi gecenin geç saatlerinde belli oldu. Partinin en zor dönemlerinde başkanlık görevini layıkıyla yerine getiren, birleştirici bütünleştirici politikaları ile partiye olan teveccühün artmasına yardımcı olan, seçildiği ilk dönemde yine başarılı çalıxmaları ile büyük takdir toplayan İbrahim Ethem Sedef’i Genel Merkez birinci sıra adayı olarak göstererek bir anlamda ahde vefa örneği göstermiş oldu. Sadece kendi partililerinden değil diğer parti mensupları daha doğrusu tüm Yozgatlıların ilk sırada görmeyi istediği Sedef’in ardından Kazım Ergün, Ülkü Yılmaz ve Sezer Yozgat milletvekili adayı olarak açıklandı. listede yer alan isimler oldu. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor