Cezada taviz yok

Okuduğunuz haber
MHP'DE KONGRELER BAŞLIYOR

Yimpaş'ta korkutan yangın

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP'de kongreler başlıyor

MHP'de kongreler başlıyor

Milliyetçi Hareket Partisi'nin il ve ilçe kongreleri 15 Ağustos'tan itibaren start alacak. Genel Merkez kararı ile seçimlere tek adayla gidilecek.

SİYASET      07 Agustos 2020 - 18:58     0

MHP'de kongreler başlıyor

Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçelerde kongre takvimi 15 Ağustos gününden itibaren işlemeye başlayacak.  Genel Merkez tarafından alınan karar gereği tek adayla gidilecek kongrelerde salonlara, Corona Virüs (Covid19) nedeni ile kongrelerde gerekli tedbirler teşkilât başkanları tarafından tarafindan sağlanacak ve bu tedbirler çerçevesinde, delege haricinde hiç kimse salonlara alınmayacak.

MHP İl Başkanı Ferhat Altan konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Kongrelerin Ülkücü Milliyetçi Harekete ve Partimize hayırlı olmasını Cenabı Hakk'tan niyaz eden Altan açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Partimizin son yapılan Başkanlık Divan Toplantısında alınan karar gereği; 13.Olağan Kongrelerimizi, 15 Ağustos 2020 tarihinde Merkez ilçe ve Sorgun teşkilâtlarımızdan başlatıyoruz. Kongrelerimizin Ülkücü Milliyetçi Harekete ve Partimize hayırlı olmasını Cenabı Hakk'tan niyaz ederim.

Ülkemizi de etkisi altına alan Corona Virüs (Covid19) nedeni ile kongrelerde gerekli tedbirler teşkilât başkanlarımız tarafindan sağlanacak ve bu tedbirler çerçevesinde, delege haricinde hiç kimse salonlara alınmayacaktır.

Genel Merkezimizin aldığı karar geregi, seçimlerine tek aday ve listesi ile gidilecektir. Kongrelerimizden; kırgınlık, küslük olmadan birlik ve beraberlik içerisinde çıkacağız, Ülkücü disiplin ve vâkarı esas alarak hareket edeceğiz ve kazanan partimiz ve davamız olacaktır.

KONGRE TAKVİMİ

15 Ağustos: Merkez ilçe-Sorgun

16 Ağustos: Yerköy-Şefaatli

20 Ağustos: Sarıkaya

22 Ağustos: Yenifakılı

23 Ağustos: Çandır-Çayıralan

29 Ağustos: A.Madeni-Saraykent

05 Eylül: Çekerek-Kadışehri

06 Eylül: Aydıncık

 

Boğazlıyan'ın kongre tarihi bilahere bildirilecektir.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor