Yozgatspor uzatmada yıkıldı!

Okuduğunuz haber
MHP'DE IRGATOĞLU DÖNEMİ

Ülkücüler hesap yapmaz!

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP'de Irgatoğlu dönemi

MHP'de Irgatoğlu dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin İl Başkanlığı seçimlerine tek aday olarak katılan Tekin Irgatoğlu bayrağı Ferhat Altan'dan teslim aldı.

SİYASET      18 Ekim 2020 - 16:51     0

MHP'de Irgatoğlu dönemi

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Kongresi büyük bir katılımla yapıldı. Birlik ve beraberlik adına örnek görüntülerin sergilendiği, yeni dönemde çok daha güçlü ve kararlı bir duruş sergileneceğini gösteren partililerin büyük çoğunluğunun katılarak oy kullandığı seçimlerin ardından Tekin Irgatoğlu bayrağı başarıyla taşıyan Ferhat Altan’dan teslim aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli' nin mesajının okunması ile başlanan kongrede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Yozgat Belediyesi Büyük Sinema ve Kültür Merkezinde yapılan Kongreye Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Mustafa Hidayet Vahapoğlu, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, MHP Yozgat Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu, Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, parti üyeleri ve delegeler katıldı.

Kongrede ilk olarak Milliyetçi Hareket Parti Genel Başkanı Devlet Bahçelinin konuşmasına yer verildi. Devlet Bahçeli mesajında kongrenin Yozgat’a ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini temennisinde bulundu.

ALTAN’DAN VEDA

İl Başkanlığını Tekin Irgatoğlu’na devreden Ferhat Altan yaptığı konuşmada, “15 ağustos tarihinde başlatmış olduğumuz kongrelerinizi, birlik ve beraberlik içerisinde tamamladık, kongrelerimizin, ülkücü milliyetçi hareketimize hayırlı olmasını cenabı haktan niyaz ederken, yeni ve yeniden seçilen başkan ve yöneticilerimize hayırlı olmasını temenni eder görevlerinde başarılar dilerim, Allah yardımcıları olsun” dedi.

IRGATOĞLU: KUTLU DAVANIN NEFERİYİZ

Daha sonra konuşma yapan Tekin Irgatoğlu yaptığı konuşmada, Öncelikle 2.5 sene boyunca partimizin Yozgat’taki bayrağını büyük bir titizlikle ileri götürebilmek adına gecesini gündüzüne katan İl başkanımız Ferhat Altan ve kıymetli yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere...

Geçmiş dönemlerde partimize hizmet etmiş tüm dava arkadaşlarımıza ayrı ayrı Teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun.

Biz kutlu bir davanın, mukaddes yolculuğuna talip olup yola çıkarken Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in “Biz Türk milliyetçileri, Türk milliyetçilerinin varlığını ve hassasiyetlerini. Herşeyin üzerinde tutmalıyız. Kişi varlığı ve menfaatlerinin bu dava yolunda hiçbir anlamı yoktur.”

Düsturu ile yola çıktık, Genel Başkanımız, bilge lider, Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin “Önce ülkem “

Milletim sonra partim ve ben” şiarı ile yolumuza devam ediyoruz.

 Milliyetçi Hareket Partisi, bu ülkenin bekasının teminatıdır. Varoluş sebebimiz, ülkemizin bekasını, birlik ve bütünlüğünü sağlamaktır. Gayemiz sadece ama sadece Türk-İslam ülküsü hedeflerine ulaşmaktır. Bu meşakkatli yolda yılmadan ve yorulmadan çalışacağız, Ruhi Kılınçkıran’a, Dursun Önkuzu’ya, Mustafa Pehlivanoğlun’a, Metin Karatepe ve 5 bin şehidimize layık olma çabasında olacağız” diye konuştu.

SEDEF: ÜLKÜCÜLER HESAP YAPMAZ

MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef konuşmada, 2021 yılının mart ayında Milliyetçi Hareket Partisi büyük kurultayını yapma kararı aldı ve önce ilçelerimizde başlayan kongrelerimiz şuanda Türkiye’nin dört bir yanında tüm illerde il kongreleri devam ediyor. Bugün yine 9 ilimizde İl kongrelerimiz yapılmakta bu vesile ile il başkanlığına seçilecek dava arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bildiğiniz gibi Ülkemiz ateş çemberinden geçiyor ve kısa tarihimizde birçok konuyu Türkiye adeta bir Kurtuluş Savaşı mücadelesi verir gibi birçok meseleyi de o şekilde aynı mücadele ruhu ile Allaha şükürler olsun ki Türk milletinin duruşu o vadelerden bizi kolayca çıkmamızı ve Türkiye Cumhuriyeti devletini dimdik sağlam bir şekilde nasıl ayakta durduğunu da tüm dünyaya göstermiş oldu.

Ülkemiz yedi düvelle mücadele verirken biz ülkücüler hiçbir hesap yapmadan vatanımızı milletimizi bayrağımızı ezanımızın yanında olduk Türk Milliyetçisiyiz dedik ve Milliyetçisi olduğumuz bu millet için nasıl daha önce şehitler verdik canımızı kanımızı ortaya koyduysak yine bugün Milliyetçi Hareket Partisin 51. Yılında yine canımızı vermek için seve seve veririz. 51. Yılında Milliyetçi Hareket Partisi’nin bugünlere gelmesinde siz değerli Ülküdaşlarımızın değerli büyüklerimizin her birinizin emeği var. Bununla birlikte şahsım olmak üzere Milletvekili seçimlerinde vermiş olduğunuz destekler bizleri Yozgat’ı temsil adına Türkiye Millet Meclisine gönderdiniz. Yozgat’ımız şirin ama şirin olduğu kadarıyla Ülkeye hainlik yapmayı planlayanlar karşısında dik duruşu ile Bozok Yaylasının yiğit evlatları ünvanı ile Milli ve manevi değerlere sahip çıkan bir millettir. Allah’a hamd olsun ki Yozgatlı olmaktan hep gurur duydum. Yapılan İl Başkanlığı seçiminin Ülkemize ve  Yozgat’ımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor