Yozgatspor iyi yönetiliyor

Okuduğunuz haber
MHP LİDERİ YARIN YOZGAT'TA

Ezana tahammülsüz kabul edilemez

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP Lideri yarın Yozgat'ta

MHP Lideri yarın Yozgat'ta

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 12 Mart Salı günü saat 13.00'te Cumhuriyet Alanı'nda düzenlenecek olan mitingde Yozgatlılara ve partililerine seslenecek.

SİYASET      11 Mart 2019 - 17:20     0

MHP Lideri yarın Yozgat'ta

Devletin bekası için Ak Parti Hükümetine verdiği destekle kimi kesimler tarafından tepki görse de halkın büyük çoğunluğu tarafından takdir toplayan MHP Lideri Devlet Bahçeli, yerel seçimler öncesinde Yozgat’ı da ziyaret edecek. MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in ‘Kalem’ dediği Yozgat’ta 12 Mart Salı günü saat 13.00’te Cumhuriyet Alanı’nda vatandaşlara seslenecek olan Bahçeli, Belediye Başkan adayı Mehmet Erdemir için de destek isteyecek. Neden Cumhur İttifakı’na destek verdiklerini özetleyecek olan MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Yozgat mitingine Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz Sadir Durmaz’ın yanı sıra Yozgat Milletvekili Ethem Sedef de katılacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor