Ezana tahammülsüz kabul edilemez

Okuduğunuz haber
MHP 'KALE'SİNİ İSTİYOR

TOKİ başvuruları başladı

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP 'Kale'sini istiyor

MHP 'Kale'sini istiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yozgat'ın MHP ile buluşma zamanın geldiğini söyledi.

SİYASET      12 Mart 2019 - 19:10     0

MHP 'Kale'sini istiyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisi tarafından düzenlenen açık hava mitingine katıldı. Mahalli idareler seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, milleti ittifakını oluşturan ve muhalefet partilerini eleştirdi. Yozgat’ta zillete yer olmadığını belirten asla yanlışa düşmeyeceğine olan inancını dile getiren Bahçeli, “Yozgat’ın irade ve desteğine talibiz. Yozgat denildi mi akıllara MHP gelir, gönüllere ülkü düşer. Artık Yozgat’ın MHP ile buluşma tam bir kucaklaşma zamanı gelmiştir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisi tarafından düzenlenen açık hava mitingine katıldı. Mahalli idareler seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, milleti ittifakını oluşturan ve muhalefet partilerini eleştirdi.

YOZGAT DENİLDİ Mİ?

AKLA MHP GELİR

Yozgat’ın mahalli idareler seçimlerine hazır olduğunu ifade eden Bahçeli, “Yozgat ümit pınarıdır, vatandır, bayraktır. Milli ve manevi cevherin damarıdır. 19 gün sonra söz sırası Yozgat’ındır. Yozgat’ın irade ve desteğine talibiz. Yozgat denildi mi akıllara MHP gelir, gönüllere ülkü düşer. Artık Yozgat’ın MHP ile buluşma tam bir kucaklaşma zamanı gelmiştir. 31 Mart’ta sandığa gidecek misiniz? Yozgat’ın büyümesine, kronik sorunlarından kurtuluşuna destek verecek misiniz? Bu defa MHP’nin değerli adaylarını il merkezinden ilçelere kadar yetkilendirecek misiniz? Yozgat ehline emanet edilecektir. İnancım budur, beklentim budur. Ümidim budur. Sağduyunun birlikteliği Yozgat’ta varlığını gösterecektir” dedi.

CUMHUR İTTİFAKININ HEDEFİ 2023

Bahçeli konuşmasında şunları kaydetti:

“Cumhur ittifakı istikbalin mimarıdır. Cumhur ittifakı, cumhuriyetin yüzüncü yılına ulaşacaktır. Yozgat’ta zillete umut yoktur, icazet asla olmayacaktır. Aziz dava arkadaşlarım, 31 Mart seçimleri bir beka seçimleridir. Ya geleceğin sis perdesini aralayacak ya da zifiri karanlığın hakim olmasına yol açacaktır.

24 Haziran seçimlerinin rövanşını almak isteyenler el ovuşturuyor. Türkiye’nin güçlenmesinden rahatsız olanlar son kozlarını oynuyorlar.

Geleceğimizi kundaklamak isteyenler iftiralara sığındılar. Güçlü Türkiye arzusunu kıskananlar zillette toplandılar.

TÜRKİYE’Yİ GERİYE GÖTÜRMEK İSTİYORLAR

Hedefleri Türkiye’nin istikrarsızlığıdır. Hedefleri bölünme senaryolarına çanak tutmaktır. Gayeleri Türkiye’yi geriye götürmektir. Bunları yaparken PKK’nın siyasi uzantılarıyla hareket etmekten gocunmuyorlar. Belediye Meclis üyelikleri üzerinde kirli pazarlık yapıyorlar. Belediyelerde yeni bir çukur siyasetin kapı aralıyorlar.

HDP; Ankara İstanbul İzmir Mersin Bursa gibi büyükşehirlerde belediye başkan adayı çıkarmıyor. Amaçlarını da açık açık ifade ediyorlar. Diyorlar ki, “Kürdistan’da kazanacağız, batıda ise AK Parti ve MHP’ye kaybettireceğiz” Bu hainlerin dediğine bakar mısınız? Cumhur öldü mü ki Kürdistan’dan bahsediyorlar? Ey densizler, bre gafiller; zillet oradaysa millet burada.

HEP BİRLİKTE OLACAĞI

HEP BİRLİKTE YOL ALACAĞIZ

Eğilmez başıyla, bükülmez bileğiyle Türk milleti burada. Cesur bir yüreğimiz var. İman ve sevda dolu bir kalbimiz var. Hiçbir zalime minnet etmeyecek bir asaletimiz var. Geri adım atmayacak bir kararlılığımız var. Dün korkmadık yine korkmayacağız. Görüyor ve şahit oluyoruz ki, ne kadar Türkiye karşıtı varsa çevremizde toplanmış durumda. Ne kadar kumpasçı komplocu, ihanet taşeronu varsa faaliyet halinde. Alayı birden karşımıza dizilmiş ülkemize parmak sallıyorlar. Alayı birden ülkemizi kaosa sürüklemeye gayret ediyor. Şimdi bizim karşımızda iki seçenek var. Ya hep birlikte olacağız ya da hep birlikte yok olacağız. Ya beka diyeceğiz ya da belaya razı olacağız.

Allah’ın izniyle tarih boyunca esareti kabul etmemiş bir millete yakışan neyse zamanı gelince biz de onu yapacağız. Devletimizin ve milletimizin bekası için her şeyi göze alacağız. Saldırı altındaki Türklüğün, ezilmek istenen Türk milletinin tarihi haklarını korkusuzca savunacağız. Dün yaptık bugün de aynısını yapmaktan çekinmeyiz.

YOZGAT GÜVENCE VERİYOR

Kaos ve kriz sevdalıları tedavüldeler. Bölünmemizi bekleyenler el ovuşturuyorlar. Bunların alayına Yozgat’tan cevap verelim. Gökkubbe çınlasın, hainler ürksün, zalimler titresin. Öyle bir cevap verin ki fitneye düşenler ayrılsın, bozgunculuk yapanların dili tutulsun. Soruyorum sizlere bayrağa sahip çıkacak mısınız? Vatana sahip çıkacak mısınız? Milli bekaya sahip çıkacak mısınız? Bu haykırışınız geleceğimizi aydınlatıyor. Gücümüze güç katıyor. Allah’a şükürler olsun ki bu vatan sahipsiz değildir. İşte Yozgat bunun canlı ispatıdır. İşte Yozgat bunun güvencesidir.

Polonya’da Furkan evladımızı şehit eden alçak teröristlere, yol yürüyenlere Yozgat hesap soracaktır. Ezanla dalga geçen, Kürdistan’a göz kırpan CHP’ye Yozgat haddini bildirecektir. HDP ile aynı karede olan İP’e Yozgat sabır göstermeyecek, kurulan oyunları bozacaktır.

BİRLİK İÇİN BEKA DİYORUZ

Türkiye siyasi, sosyal ve ekonomik çembere alınmıştır. Milli bekamız bıçak sırtında, milli güvenliğimiz diken üstündedir. Biz birlik için beka diyoruz, biz gelecek için beka diyoruz. Biz istiklal için beka diyoruz. Biz namerde muhtaç olmamak için beka diyoruz. Zalime umut bağlamayız, Türkiye’nin yükselişini engellemek isteyenlere fırsat tanımayız.

SAĞ DUYULU CHP’Lİ SEÇMENE AÇIK ÇAĞRIMDIR

CHP genel başkanı YPG’yi aklayadursun biz teröristleri silindir gibi ezip geçmeye yeminliyiz kararlıyız. CHP, HDP, İP boncuk gibi dizilmiş; Kandil’in yörüngesine Pensilvanya’nın dümen suyuna girmiştir. İki yanlıştan bir doğru çıkmaz. Atatürk’ün CHP’sinin PKK’lılarla bir araya geldiğini görmek bu partinin geçmişi açısından utanç kaynağıdır. Kılıçdaroğlu’nun çizgisi Kuva-i milliye değil, Kuva-i inzibatiyedir. Sağ duyulu CHP seçmenlerine açık çağrımdır. Bu Kılıçdaroğlu’ndan kurtulun. CHP’ye çöreklenmiş siyasetçileri sırtınızdan atın. Atatürk’ün posterlerini, bebek katilinin kanlı ve karanlık resimleriyle yan yana getirenden CHP’li olmaz. CHP’nin yanlışları Ağrı dağını da aştı diyorlar diye, bunların yanlışları Everest’i de geçti. CHP’ye oy veren vatandaşlarım kimsesiz değildir. Umut varsa istikrar ayaktadır.

GELİN HELALLEŞELİM

Bu vesileyle bir zamanlar partimizde bulunmuş, bir sebeple İP’E gitmiş bundan dolayı da pişmanlık duyan kardeşlerime açık çağrımdır zillete ortak olmayın. Yanlışa kucak açmayın. Gelin helalleşelim ve 2023’ün lider Türkiye’sine birlikte yürüyelim. Biz Türk milleti için her fedakarlığa hazır olacağız. Cumhur İttifakı milli istikbalin müdafaa ruhudur."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor