Meclis'te vedalaşma

Okuduğunuz haber
MHP GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAZ!

Arslan kandili kutladı

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP güveni boşa çıkarmaz!

MHP güveni boşa çıkarmaz!

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Yozgat halkının yerel seçimlerde MHP'ye ve adayına güvenmesini istedi. Yapılacak hizmetlerle bu güveni boşa çıkarmayacaklarını ifade etti.

SİYASET      06 Mart 2019 - 19:24     0

MHP güveni boşa çıkarmaz!

 

MHP GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAZ!

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, sabah kahvaltısında bir araya geldiği basın mensuplarına yerel seçimler öncesinde izledikleri yol haritasını anlattı. Adayları Mehmet Erdemir’in 13,5 yıla sığdırdığı hizmetlerin 15 yıllık Ak Parti belediyeleri zamanında yapılanlardan asla geride kalmadığını, hatta fazlasının bulunduğunu belirten Sedef, “MHP'nin belediyecilik anlayışı ve Yozgat halkına yaklaşımı ortaya koyduğumuzda Yozgat halkı bu anahtarı tekrar bize verdiğinde Yozgat'a nasıl hizmetler getireceğimiz göstereceğiz” dedi.

MHP Milletvekili Ethem Sedef, beraberinde MHP Yozgat İl Başkanı Ferhat Altan, MHP Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Gülseren Sarıoğlu ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Turan Karakuş’un katılımı ile düzenlediği basın toplantısında yerel seçim çalışmalarını değerlendirdi.

YOZGAT HALKI GELECEĞİNE KARAR VERECEK

31 Mart Yerel seçimlerinde Yozgatlıların 5 yıl süre ile kendi şehrini yönetecek kadroları seçeceğini söyleyen Milletvekili Sedef, “ Bu seçilecek olan kadrolar Yozgat'a hizmet için uğraşacaklar. MHP olarak bizim üzerine basa basa söylediğimiz, Yozgat Halkı'nın görmesini istediğimiz kendi geleceği için düşünmesi gerektiği. Baktığımızda 3 dönem boyunca iktidar partisinin 2 ayrı belediye başkanı görev yapmış. Yozgatlı 2004 yılında ki belediye seçimlerinde oy verirken, iktidar partisine oy verdiği sürece Yozgat'a fazladan hizmet geleceği düşüncesi ile Yozgat Belediyesi'ni emanet etti. Geldiğimiz bu zamanda 3 dönemin analizini yaptığımızda bu dönemde görev yapan 2 belediye başkanı ve ekibinin Yozgat'a iktidar partisinin avantajını yaşatmadığını herkes yaşayarak gördü” dedi.

DAHA ÇOK ÖDENEK GELECEK

DÜŞÜNCESİ KARŞILIĞINI BULMADI

 Daha çok ödenek gelecek, daha çok hizmet gelecek düşüncesinin karşılığını bulmadığını vurgulayan Sedef, “ Belediye vatandaşın çöpünü toplar, evlerinde sularını akıtır, çevre düzenini yaparak daha rahat yaşam sağlamak için görevlidir. Bunu her belediye yapar. Belediyeler kendi kendini yönetecek ve bir fark ortaya koyamayacaksa iktidar partisinden olmuş muhalefet partisinden olmuş bir şey değişmemiş olur. Yozgatlı belediye başkanlığını verdi ancak buna karşılık olarak iktidar partisinden olan belediyenin karşılığını alamadı. Bizde daha önce 3 dönem Yozgat Belediyesi Başkanlığı görevini yapmış Mehmet Erdemir ile bu yarışa dahil olduk. Baktığımızda Mehmet Erdemir'in iktidar partisinden olmadan başkanlık yaptığı döneme bakarsak iktidar partisinin 15 yılı ile kıyasladığımızda fark ortaya çıkıyor. Muhalefet belediyesi iken bir fabrikanın, tesisin buraya açılmasını sağlayan Mehmet Erdemir ile iktidar partisinin 3 dönem belediye başkanlığını yapan iki ayrı şahış 1 tane istihdam sağlayacak bir fabrika bir hizmet yapmamış. Yozgatlıların hükümetlerden ve belediyelerden beklentilerinin başında iş ve aş geliyor” diye konuştu.

MHP İLE PARTİZANLIK ORTADAN KALKACAKTIR

MHP’nin belediyeyi kazanmasıyla partizanlığın ortadan kalkacağını vurgulayan Sedef, “Muhalefet belediyesi olduğu halde, iş imkanı sağlayacak, katma değer sağlayacak et entegre tesisleri yapıldı. Entegre denilme sebebi de devam edecek yatırımların yapılmasıydı. Devamında iktidar partisi belediyeleri o tesise tam manası ile sahip çıksalardı ve proje tamamlansaydı entegre kısmından yola çıkarak deri işleme ve ayakkabı fabrikası gibi üçüncü dördüncü tesislerde Yozgat'a kazandırılabilecekti. MHP'nin belediyecilik anlayışı ve Yozgat halkına yaklaşımı ortaya koyduğumuzda Yozgat halkı bu anahtarı tekrar bize verdiğinde Yozgat'a nasıl hizmetler getireceğimiz göstereceğiz. İnsanların başı sıkıştığında ilk gidecekleri yer yerel yönetimlerdir. 31 Mart'ta MHP Yozgatlıların oyunu alarak belediyeyi kazandığında Yozgat'ta ki partizanlık ortadan kaldırılacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor