Yozgatspor yerlerde sürünüyor

Okuduğunuz haber
MHP'DE KURULTAY HEYECANI

Vatan Size minnettar

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP'de Kurultay heyecanı

MHP'de Kurultay heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin yarın yapılacak olan Büyük Kurultayı'nda Yozgat üst kurul delegeleri, Liderlerine kayıtsız şartsız destek olacak.

SİYASET      17 Mart 2021 - 19:21     0

MHP'de Kurultay heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin üst kurul delegeleri, yarın gerçekleştirilecek olan Büyük Kongre’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye tam destek verecek. Tarafını ve tavrını Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti’nden yana koyan liderlerinin arkasından yürümenin kendileri için bir şeref olduğunu belirten MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, şu açıklamaları yaptı:

Partimizin yarın yapılacak olan 13. Büyük Kurultayı’nda Yozgat MHP üst kurul delegeleri olarak liderimiz Devlet Bahçeli’yi tekrar Genel Başkan olarak görüyor ve destekliyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu kaos ve sisli dönemlerden  şer güçlerin her gün yeni bir kirli oyunla ülkemizin bekasını tehdit ettiği bugünlerde de tarafını ve tavrını Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti’nden yana koyan liderimizin her zaman yanında yürümekten büyük bir onur ve şeref duyarız. 

Tarafların bir bir kendini belli ettiği bu dönemde Türk’ün ve Türk Devleti’nin yanında olmak tarihi bir sorumluluktur. Bu sorumluluk bizleri her türlü siyasi hırs ve hevesten uzak tutarak büyük ve yüce bir görevin etrafında  bir ve beraber olarak kenetlemektedir. Elbette bu kenetlenme Liderimiz Devlet Bahçeli etrafında ve önderliğinde olacaktır.

Yapılacak büyük kongremizin Vatanımıza, milletimize Türk ve Türk adının geçtiği tüm coğrafyaya hayırlı uğurlu olmasını dilerim.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor