Potada büyük heyecan

Okuduğunuz haber
MHP 50 YAŞINDA

Yozgatspor galip gibi!

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP 50 yaşında

MHP 50 yaşında

Milliyetçi Hareket Partisi kuruluşunun 50'inci yılını kutluyor.

SİYASET      07 Subat 2019 - 17:10     0

MHP 50 yaşında

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat İl Başkanı Ferhat Altan, Partilerinin 50’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir basın açıklaması yayınladı. Partilerinin kurulduğu günden bu tarafa vatanın birlik ve bütünlüğünü birinci önceliği yaptığını, Aleme Nizam ve Türk İslam Ülküsü çizgisinden çıkmadığını belirten Altan, şu görüşlere yer verdi:

HAİNLERİN KORKULU RÜYASI

Milliyetçi Hareket Partisi 9 Şubat 1969 tarihinde Kurucu Başkanımız ve Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş Liderliğinde Adana'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne kadar,  Aleme Nizam ve Türk İslam Ülküsü çizgisinden çıkmayan Partimiz, bu uğurda 5 bine yakın şehit de vermiştir.

Her zaman Milletinin emrinde ve Devletinin yanında olan bu Kutlu Dava, bu Onurlu Duruş, Vatan Hainlerinin korkulu rüyası olmuştur. Siyasi tarihinde, zaman zaman seçim mağlubiyetleri görse de çizgisini hiç bozmamış ve hiçbir zaman tabela partisi durumuna düşmemiştir.

Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk Milleti'nin bekası için kurucu liderimiz Alparslan Türkeş ve ülkü arkadaşlarıyla tarih sahnesine çıkan Milliyetçi Hareket Partisi, 50 yıldır onurlu varlığını sürdürmektedir. Başbuğ Türkeş'ten kutlu bayrağı devralan Devlet Bahçeli ve kıymetli yol arkadaşları olan Ülkücü kadrolar, bugün de aynı mücadeleyi aynı ruh, aynı heyecanla devam ettirmektedirler.

Bu vesileyle başta Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve vefaat eden kurucu üyelerimize ve tüm Ülkücü Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum.

Vazgeçilmez Yeminle Bir Ülkünün Peşinde 50 Yıl..

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor