Üniversite Marka yolunda!

Okuduğunuz haber
MEYDAN PROJESİ BAŞLIYOR

Kaldırımlar değişecek mi?

Anasayfa   /    Güncel    /    Meydan Projesi başlıyor

Meydan Projesi başlıyor

Yozgat Belediyesi'nin vizyonlu projelerinden biri olan Kapalı Otopark'ın yanına yapılacak olan meydan projesi için start Cuma günü verilecek.

GÜNCEL      02 Haziran 2020 - 15:30     0

Meydan Projesi başlıyor

Yozgat Belediyesi’nin vizyonlu projelerinden biri olan ve koronavirüs tedbirleri nedeniyle çalışmaları biraz ertelenen , 3 katlı otopark üzerinde planlanan yeni meydan projesine Cuma günü start verilecek. sosyal alanlarıyla da Yozgat halkına nefes alma şansı sunacak olan proje hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Celal Köse, halktan aldıkları emaneti en iyi şekilde kullanmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

Kış aylarının ardından tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs belası nedeniyle süreci yeni projelerin planlayarak geçiren Yozgat Belediyesi normalleşme sürecinin ardından çalışmalara hızlı bir giriş yapacak.

Yozgat Belediyesi Kapalı Otopark üzerinde bulunan 3 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirilecek yeni meydan projesi hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, proje hakkında bilgiler verdi.
Yeni meydan projesi çalışmalarına Cuma günü start vereceklerini belirten Başkan Köse, “Yozgat Belediyemizin 3 bin metrekare alan üzerine kurulu kapalı otoparkı üzerinde bir çalışmamız olacak. Bu projede yeşil alanlarımız, peyzaj alanlarımız, süs havuzlarımız, sosyal faaliyetlerde kullanacağımız alanlar olacak. Ayrıca Işıklandırması, aile parkları ve kafeteryasıyla diğer sosyal alanlarla inşallah şehrimize güzel bir meydan kazandırmış olacağız. Bu çalışmada her türlü malzememizi temin ettik ve Cuma günü projemize start vererek çalışmalara başlayacağız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor