Üniversitemiz 15 yaşında

Okuduğunuz haber
MESAİ SAATLERİ UZUYOR

İşyerleri kapanmasın!

Anasayfa   /    Güncel    /    Mesai saatleri uzuyor

Mesai saatleri uzuyor

Korona tedbirleri kapsamında uygulanan esnek çalışma saatlerinde yasakların kalkmasının ardından düzenlemeye gidildi. 3 Mart Çarşamba gününden geçerli olmak üzere mesai saatleri uzuyor.

GÜNCEL      02 Mart 2021 - 17:26     0

Mesai saatleri uzuyor

Türkiye'de  'Kontrollü Normalleşme Süreci' geçildi. Kabine toplatısının ardından alınan kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tek tek açıklandı. Hafta içi ve hafta sonu yasakları ile belirli yaş gruplarındaki sokağa çıkma yasakları ile ilgili yeni kararlar alınırken, restoran, kafe ve diğer işletmelerle ilgili kararlar da açıklandı. Turuncu bölgeden sarı bölgeye geçmesi nedeniyle yasakların büyük bölümünün kaldırıldığı Yozgat’ta da kamuda esnek çalışma saatleri değişti.

Buna göre Yozgat’ta kamu kurum ve kuruluşlarının mesai saatleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 100. maddesi gereğince, 03 Mart 2021 Çarşamba gününden geçerli olmak üzere Sabah 08.30 - 12.30 Öğle 13.30 - 17.30 saatleri şeklinde uygulanmaya başlanacak.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor