İlk kamp Yozgat'ta

Okuduğunuz haber
MERKEZ İLÇE GÖKHAN'A EMANET

Esnaf umutsuz

Anasayfa   /    Siyaset    /    Merkez İlçe Gökhan'a emanet

Merkez İlçe Gökhan'a emanet

Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Ahmet Gökhan, Parti binasında yapılan törenin ardından emaneti resmen devraldı.

SİYASET      30 Aralik 2021 - 13:03     0

Merkez İlçe Gökhan'a emanet

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç’ın istifasından Genel Merkez tarafından ataması yapılan Ahmet Gökhan görevi devraldı. Daha önce üç dönem Merkez İlçe Başkanlığı yönetimlerinde görev alan, Ak Parti Kurucu Merkez İlçe Başkanı Celal Köse ile de çalışan Gökhan, aldıkları bu görevi layıkıyla yerine getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Ahmet Gökhan emaneti yapılan törenin ardından resmen teslim aldı.

Genel Merkez tarafından ataması yapılan Ahmet Gökhan’ın başkanlığa atanması, Ak Parti İl Binasında Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Belediye Başkanı Celal Köse, İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, üyeleri ve partililerin katıldığı törende kamuoyuna resmen duyuruldu.

Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Yusuf Başer, Kürşat Kılıç’ın görevi bırakmasının ardından Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Ahmet Gökhan’a başarılar dilerken, Ak Parti’nin gücünden asla bir şey kaybetmediğini, aksine çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğini ifade etti. Çıtayı yükseğe çekmek, halkın kendilerine güvenini arttırmak için dur durak bilmeden çalıştıklarını, bu yolda önlerine çıkan engelleri el birliği ile aştıklarını belirten Başkan Başer, 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini ifade etti. Ahmet Gökhan ve ekibine başarılar dileyen, bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden şüphe duymayacağını ifade eden Başer, partililere böylesine bir birliktelik sergiledikleri için de teşekkür etti.

Merkez İlçe Başkanlığına atanan Ahmet Gökhan yaptığı açıklamada, oldukça kutsal ve zor gör evi üstlenmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Daha önce Merkez İlçe Başkanlıklarında görev yaptığını, yeterli bilgi birikime sahip olduğunu ifade eden Gökhan, “AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir’in takdirleri ile Merkez İlçe Başkanlığı vazifesi şahsımıza tevdi edilmiştir. Rabbim hayırlı ve mübarek eylesin, milletimize hizmetin en güzelini sunma gayretinde olacağımız bu kutlu yolda bizleri mahcup etmesin”. ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor