Bozok TÜBİTAK finallerinde

Okuduğunuz haber
MENEKŞE EVLERİ İHALEYE ÇIKIYOR

Belediye yangının yaralarını sarıyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Menekşe evleri ihaleye çıkıyor

Menekşe evleri ihaleye çıkıyor

Menekşe Evler kentsel dönüşüm projesinin ihalesi 31 Ağustos günü yapılacak.

GÜNCEL      26 Haziran 2020 - 17:05     0

Menekşe evleri ihaleye çıkıyor

Menekşe Evler kentsel dönüşüm projemizde ihale tarihi ve proje detayları belli oldu. 
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Yozgat Belediyesi'ne yaptığı ziyaretin ardından üzerinde çalışılmaya başlanan projede  301 adet konut , 48 adet işyerii ve Millet Bahçesi yapılacak. 
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Celal Köse, “Aylardır üzerinde titizlikle çalıştığımız vizyon projelerimizden biri olan, Menekşe Evler Kentsel Dönüşüm projemiz 31 Ağustos 2020, Saat: 14.00’da ihaleye çıkıyor. TMO’nun üzerinde kuracağımız yeni yaşam alanı şehrimizin gözdesi olacak. 301 adet konut ve 48 adet işyerini, hemen karşısında kuracağımız Millet Bahçesiyle taçlandıracağız. Millet bahçemizde, yeni meydan, amfi, yürüyüş alanları, bisiklet yolları, millet kütüphanesi, millet kıraathanesi, aktivite alanları ve yeşilin her tonuyla buluşan sosyal alanlarıyla şehrimize değer katacak. Bizlere her daim desteğini esirgemeyen, Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Milletvekillerimiz Bekir Bozdağ ve Yusuf Başer’e şahsım ve şehrim adına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor