Ak Parti'de neler oluyor?

Okuduğunuz haber
MEMUR-SEN'LİYE JEST

Fuarın gözdesi Ametist

Anasayfa   /    Güncel    /    Memur-Sen'liye jest

Memur-Sen'liye jest

Memursen İl Temsilcisi Kenan Şerefli, sendika üyelerine ve yakınlarına güzel bir imkan daha sunmayı başardı.

GÜNCEL      25 Mayis 2023 - 20:03     0

Memur-Sen'liye jest

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Memur-Sen İl Temsilciliği arasında Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda sendika üyelerine  ayrıca eş ve çocuklarına yönelik yüzme kurslarının açılması, indirimli tarifeden faydalanmaları için protokol imzalandı.

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak ile Memur-Sen İl Temsilcisi Kenan Şerefli tarafından imza altına alınan protokol sayesinde hem sendika üyeleri, hem de yakınları yüzme kurslarına katılarak, boş zamanlarını en iyi şekilde geçirme fırsatı bulacak. İmza töreninde hazır bulunan Sağlık Sen İl Temsilcisi Gökhan Eroğlu da, kendilerine sunulan bu imkan için Memur Sen İl Temsilcisi Kenan Şerefli ve Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak'a teşekkür etti. 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor