Proje yarışı!

Okuduğunuz haber
MECLİS'TE VEDALAŞMA

MHP güveni boşa çıkarmaz!

Anasayfa   /    Güncel    /    Meclis'te vedalaşma

Meclis'te vedalaşma

Yozgat İl Genel Meclisi, Başkan Hacı Halil Şahbaz Başkanlığında son toplantısını gerçekleştirip, İl Özel İdaresi personeli ile vedalaştı.

GÜNCEL      06 Mart 2019 - 18:55     0

Meclis'te vedalaşma

Yozgat İl Genel Meclisi, Başkan Hacı Halil Şahbaz Başkanlığında son toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 2018 yılı faaliyet raporu görüşülerek karara bağlandı. Akabinde ise beş yıldır Yozgat İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini yürüten Halil Şahbaz, kürsüye gelerek 5 yıllık süreçte yapılan hizmetleri tek tek anlattı. Tüm meclis üyeleri ve daire çalışanlarından helallik isteyen Şahbaz, “Amacımız daha iyi, daha gelişmiş ve her bölgesi hizmet ile buluşmuş bir Yozgat idi. Bu manada buradaki tüm arkadaşlarla birbirimizi kırmadan, incitmeden çalıştık. Zaman zaman istenmeden kusurumuz veya yanlışımız da olmuştur. Bundan dolayı da herkesten helallik istiyorum” diye konuştu. İl Genel Meclisi Üyeleri, toplantıya katılan tüm daire müdürleriyle tek tek helalleşirken, bazı isimler yeni dönem için de adaylık başvurusu yaptıklarını hatırlatarak, göreve devam arzusunda olduklarını vurguladılar.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor