Yerköy'de imzalar atıldı!

Okuduğunuz haber
MECLİS’TE NİSAN MESAİSİ

Kalespor geleceği düşünüyor!

Anasayfa   /    Güncel    /    Meclis’te Nisan mesaisi

Meclis’te Nisan mesaisi

Yozgat Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını Belediye Başkanı Celal Köse başkanlığında gerçekleştirdi.

GÜNCEL      07 Nisan 2023 - 15:37     0

Meclis’te Nisan mesaisi

Yozgat Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını Belediye Başkanı Celal Köse başkanlığından gerçekleştirdi. Gündemde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Belediye Başkanı Celal Köse, belediyenin yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında meclis üyelerine kısa bilgiler verdi.

2022 yılı denetim komisyonunun raporunun okunarak karara bağlanması ile başlayan Meclis toplantısında Mali Hizmetler Müdürlüğü gelir tarifesi güncellenirken, Asfalt ve bütüm alımı için İller Bankasından 25 milyon lira kredi kullanılması oy birliği ile kabul edildi. Daime encümenlerin seçiminin yapıldığı toplantıda, Plan Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonu üyeleri belirlendi. İmar tadilatlarının görüşüldüğü toplantı 2022 yılı faaliyet raporunun okunması ile tamamlandı.

Toplantıda daimi encümen üyeliğine Ahmet Topuz, Eyüp Yiğit, Hasan Yarar seçilirken, Plan Bütçe Komisyonunda Esra Şahiner, Osman Erdem, Yasin Gönül, Mustafa Doğan ve Ömer Akses yer aldı. İmar komisyonunda ise Muazzez Binici, Oğuzhan Okur, Erdal Bilge Sedef, Yaşar Taşdemir ve Alper Hökelekli yer aldı.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor