Yozgatspor şen dönüyor

Okuduğunuz haber
MASTERLER VİTES YÜKSELTTİ

Keven spor kulüplerine destek istedi

Anasayfa   /    Spor    /    Masterler vites yükseltti

Masterler vites yükseltti

Yozgatspor Masterler Takımı, kötü başladığı lig yarışında son iki haftada aldığı iki galibiyetle yeniden iddialı konuma gelmeyi bildi.

SPOR      25 Kasim 2021 - 15:33     0

Masterler vites yükseltti

Orta Anadolu Dostluk Federasyonu Ligi’ne kötü bir başlangıç yapan, oynadığı ilk üç maçta sadece 1 puan alabilen Yozgatspor Masterler, son iki haftada yeniden eski günlerine dönüşün sinyallerini verdi. Çok iyi maçlar çıkarmasına rağmen sakatlıkların ve eksik oyuncularının yokluğunu çok arayan ve bu nedenle kazanacağı maçları bile puansız kapatan ekibimiz, önce Niğde 51 ardından da grubun yenilgisiz takımı Kayseri Vefa takımını yenerek liderlik yolunda yeniden umutlandı.

Yozgatspor Masterler Takımı, kötü başladığı lig yarışında son iki haftada aldığı iki galibiyetle yeniden iddialı konuma gelmeyi bildi.

KÖTÜ BAŞLADILAR

Kurulduğu günden itibaren oynadığı tüm maçlarda gücünü gösteren, tüm turnuvalarda Yozgat’ı en iyi şekilde temsil eden Yozgat Masterler, hemen hemen her yıl şampiyonluk için oynadığı Orta Anadolu Dostluk Federasyonu Ligi’ne kötü bir başlangıç yaptı. İlk iki maçını basit hataları sonucu kaybeden, üçüncü maçında Kayseri Genç  Masterler’ı öne geçtiği maçta elinden kaçıran ancak ilk puanlarını alabilen ekibimiz son iki haftada eski günlerini aratmayan bir performans sergilemeye başladı. Önce Niğde 51 Masterler’ı üstün oynadığı maçta 4-1, ardından da grubun yenilgisiz takımı Kayseri Vefa Masterler’ı 2-1 yenme başarısı gösteren ekibimiz puanını 7’ye çıkartarak grupta yeniden iddialı konuma geldi.

HEDEFİMİZ İLK İKİ

Orta Anadolu Dostluk Federasyonu tarafından grubun yenilgisiz ekibi Kayseri Masterler’ı mağlup ettiği için haftanın takımı seçilen Yozgatspor Masterler Takımı Başkanı Feridun Karakoç, ligdeki hedeflerini açıkladı. İlk olarak dostluk ve kardeşliğin kendileri için çok önemli olduğunu, bu düşünceye asla leke düşürmeden hedeflerine ilerlemek istediklerini belirten Karakoç, üç maçta istedikleri sonuçları alamadıklarını ancak son iki karşılaşmayı kazanmanın kendilerini hayli morallendirdiğini ifade etti. Gruptaki takımların güçlerinin birbirlerine denk olması nedeniyle herkesin birbirini yenebiliyor olmasının ilk iki hedeflerine giden yolda kendileri için bir avantaj olduğunu belirten Karakoç, “Yıllardır ligde ilk iki takım arasına kalma başarısı gösteriyor olmak bizi hep hedefli bir takım yapıyor eksik ve sakatlıklarımızın da aramıza katılması ile birlikte kalan maçlarda bize yakışan şekilde mücadele ederek sezon sonunda yine şampiyonluk grubuna kalmayı başaracağımıza inanıyorum” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor