Lise Caddesi zemini değişsin mi?

Okuduğunuz haber
MASTERLER ŞEN DÖNÜYOR

TMO'larda işten çıkartma yok!

Anasayfa   /    Spor    /    Masterler şen dönüyor

Masterler şen dönüyor

Yozgat Masterler deplasmanda oynadığı maçta Kayseri Genç Masterler takımını 2-1 yenerek zirve yarışında önemli bir engeli geçti.

SPOR      12 Ocak 2020 - 18:21     0

Masterler şen dönüyor

İç Anadolu Masterler Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor Masterler, Kayseri’de oynadığı ikinci deplasman maçını da galibiyetle bitirmeyi bildi. Geçtiğimiz hafta sonu Osmanlı Masterler takımını 6-2 yenerek ilk iki takım arasına kalma yolunda önemli bir adım atan ekibimiz Kayseri Genç Masterler takımını ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçta 2-1 yenme başarısı gösterdi. Dostluk ve kardeşlik adına örnek görüntülerin yaşandığı, ev sahibi ekibin misafirperverliğin en güzel örneklerini yaşattığı maçta 3 puanı Nadir ve Necip’in attığı gollerle hanesine yazdıran ekibimiz 12 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Lider Niğde Masterler’in haftayı yenilgiyle kapatmasıyla  aradaki puan farkını da 1’e indirmeyi başaran Masterler, rakibini deplasmanda mağlup ederse 4’lü finallere lider olarak katılma şansını elde edecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor