Yozgatspor rezalet!

Okuduğunuz haber
MASTERLER'DEN MHP'YE ZİYARET

Rehavete yer yok!

Anasayfa   /    Spor    /    Masterler'den MHP'ye ziyaret

Masterler'den MHP'ye ziyaret

Yozgat’ı kurulduğu günden itibaren en iyi şekilde temsil eden, gençlerin spora kanalize edilmesi noktasında yaşları ilerlemiş olmasına rağmen iyi örnek olmaya çalışan Yozgatspor 66 Masterler Derneği Başkan ve üyeleri, MHP’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

SPOR      03 Mart 2021 - 16:01     0

Masterler'den MHP'ye ziyaret

Yozgatspor 66 Masterler Derneği Başkan ve üyeleri, normalleşme dönemine geçilmesinin ardından ziyaret turlarına ağırlık vermeye başladı. Geçtiğimiz yıl içerisinde yapılan seçimlerin ardından MHP İl Başkanı olan Tekin Irgatoğlu ve İlçe Başkanı Adem Kızılay’a başarı dileklerini ilettiler. Yozgat’ı sportif manada en iyi şekilde temsil etmek için yaptıkları çalışmaların özetlendiği ziyarette her iki başkandan da tam destek sözü geldi.

Yozgat’ı kurulduğu günden itibaren en iyi şekilde temsil eden, gençlerin spora kanalize edilmesi noktasında yaşları ilerlemiş olmasına rağmen iyi örnek olmaya çalışan Yozgatspor 66 Masterler Derneği Başkan ve üyeleri, MHP’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİLER

Yozgatspor 66 Masterler Derneği Başkanı Feridun Karakoç, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Sefer Akdere, Bilal Yeşilkaya, İlhami Ünal, Ömer Karakoç, Dursun Kahraman ve Fatih Yılmaz MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay’ı makamında ziyaret ettiler. Pandemi nedeniyle ziyaretlere ve faaliyetlerine ara verdiklerini belirten Dernek Başkanı Feridun Karakoç, seçimlerin ardından yasaklar nedeniyle geciken başarı dileklerini Dernek üyeleri adına iletti.

İKİ BAŞKANDAN DESTEK SÖZÜ

Yozgatspor Masterler Derneği’nin kuruluşundan itibaren faaliyetlerini takip ettiklerini ve takdir ettiklerini belirten MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yozgat ve Yozgatlı için en iyi hizmeti vermek için çaba sarf ettiklerini belirten Irgatoğlu, Derneğin çok daha iyi yerlere gelmesi, sportif anlamda Yozgat’ın tanıtımını yapması için yapılacak faaliyetlere destek olma sözü verdi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay da Dernek üyeleriyle iç içe olduğunu, kendisinin de bir sporcu ve antrenör olması nedeniyle çok yakından takip ettiğini belirterek, “Yozgatspor Masterler Derneği’ni yakından takip ediyorum. Her alanda güzel çalışmalarına şahit oluyoruz. Hem Yozgat’ın tanıtımı hem de gençlere iyi örnek oluyorsunuz. Bundan sonra yapacağınız faaliyetlerde üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız” dedi.

Yozgatspor 66 Masterler Derneği Başkan ve üyeleri ziyaret sonrasında MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay’a üzerlerinde isimleri yazılı forma hediye ettiler.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor