Yozgatspor ağır yaralı

Okuduğunuz haber
MARKA OKULA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Ortak akılla yönetim

Anasayfa   /    Eğitim    /    Marka okula görkemli açılış

Marka okula görkemli açılış

Gülşen Solmaz Kreş ve Montessori Okulu ismiyle, Üniversite yolunda bin metrekare bahçe içerisine konumlanan ve hiçbir ayrıntının gözden kaçırılmadığı süper binada hizmet verecek eğitim kurumunun açılışı geniş bir katılımla yapıldı.

EĞİTİM      04 Subat 2019 - 19:56     0

Marka okula görkemli açılış

Gülşen Solmaz Kreş ve Montessori Okulu ismiyle, Üniversite yolunda bin metrekare bahçe içerisine konumlanan ve hiçbir ayrıntının gözden kaçırılmadığı süper binada hizmet verecek eğitim kurumunun açılışı geniş bir katılımla yapıldı. Siyaset, eğitim, yönetim kadrosunun tam kadro katıldığı Mart ayında yapılacak seçimler öncesinde adayların da gövde gösterisi yaptığı açılışa katılanlar, Yozgat eğitimine böyle bir kurum kazandırdığı için Okul Sahibi Gülşen Solmaz’a teşekkür ettiler.

Kurulduğu günden bu tarafa sosyal sorumluluk projeleri ile birçok ödül alan, bunları yeterli görmeyerek yenilerine imza atarak örnek teşkil eden Özel Solmazlar Minikler Kreşi’nin sahibi Gülşen Solmaz ve eşi Mustafa Solmaz’ın gece gündüz demeden çalışarak kurduğu Gülşen Solmaz Kreş ve Montessori Okulu’nun açılışı yapıldı.

YOĞUN KATILIM

Çocukları her alanda hayata hazırlayacak olan okulun açılışına Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli, Tarım ve Orman İl Müdürü Ziyaadin Özdemir, Milli Eğiyim Müdürü Yusuf Yazıcı, Ak Parti Yozgat Belediye Başkan adayı Celal Köse, MHP Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Ev sahipliğinin yine en güzel örneklerini sergileyen Okul Sahibi Gülşen Solmaz, açılışta okulda verilecek eğitim hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Böylesine güzel bir günde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Solmaz, “Hedefimiz her alanda yeteneklerini kullanabilen çocuklar yetiştirmektir. Bunun için 7 yıllık tecrübemizin yanı sıra okulun fiziksel açıdan da buna yeterli olması için hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmadık. Okulumuzda geniş oyun alanları, renklerin psikolojik etkileri araştırılarak boyanmış, her yaş grubunun ayrı eğitim alacağı geniş ve muhteşem tasarımlı sınıflar, her çocuğun kendi yeteneğine göre eğitim alacağı bireysel sınıflar, Montessori eğitim sınıfı, evcil hayvanların bulunduğu kümes ve küçük hayvanat bahçesi , organik tarım bahçesi, iç ve dış ayrı planlanmış park ve oyun bahçelerimiz var” dedi.

Yapılan duanın ardından gezilen okul sınıfları, sosyal ve kültürel alanları, iç ve dış güzelliği ile katılımcılardan tam not aldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor