Ferhat Çapan yasa boğdu

Okuduğunuz haber
LİSE CADDESİ ZEMİNİ DEĞİŞSİN Mİ?

Masterler şen dönüyor

Anasayfa   /    Güncel    /    Lise Caddesi zemini değişsin mi?

Lise Caddesi zemini değişsin mi?

Yozgat Belediyesi vatandaşların vereceği karara göre Lise Caddesi zeminini değiştirme konusunu da öncelikleri arasına alacak.

GÜNCEL      10 Ocak 2020 - 20:59     1

Lise Caddesi zemini değişsin mi?

Yozgat Belediyesi, özellikle kış aylarında yaşanılan sıkıntılar nedeniyle Lise Caddesi’nin zeminini değiştirmek için kamuoyunun yaklaşımını merak ediyor. Şu an için çok daha büyük ve önemli projelere kilitlenildiği için Lise Caddesi’nin zeminini değiştirme konusunu öncelikleri arasına almayan ancak vatandaşlardan gelen tepkilere de kayıtsız kalmayan Belediye, gerekirse bu konudaki fikirleri alabilmek için anket bile yapmayı hedefliyor. Kış aylarında vatandaşların döşenen taşların kayganlığı nedeniyle buz pisti gibi zeminde yürümek zorunda kalırken düşen, elini, kolunu kıran birçok insanın bulunması, özellikle yaşlılar, hamile bayanlar ve çocuklar için çok büyük tehlike arz etmesi konusunu Belediye Başkanı Celal köse göz ardı etmedi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle verdiği öğle yemeğinde Gazetemiz Sahibi Bilal Yeşilkaya’nın konuya ilişkin sorusunu cevaplandıran Başkan Köse, vatandaşların esnafın da durumunu göz önüne alarak hareket etmek zorunda olduklarını belirterek vatandaşların değişmesi yönünde büyük eğilimi olması durumunda iş sezonunda Lise Caddesi’nde zemini değiştirmenin yanısıra aydınlatma lambalarını da yenileyebileceklerini söyledi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Oğuzhan
bu taşların kaygan olduğu belliydi neden bir önlem alınmadı? değiştirmek gereksiz ve masraflı olacağından üzerleri traşlanabilirdi veya bir takım aparatlarla kayması önlenebilirdi... sahi yeni yönetim ne yaptı?
4 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor