Darbeler ülkeye ihanettir!

Okuduğunuz haber
LİGDEN DÜŞME KALKABİLİR!

Yılmaz esnafın yanında

Anasayfa   /    Spor    /    Ligden düşme kalkabilir!

Ligden düşme kalkabilir!

Misli.com 3. Lig'de yer alan 16 kulübün başkanı, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.  Ligden düşme konusunun masaya yatırıldığı toplantıda diğer liglerdeki takımların da durumları göz önüne alınarak bir karar verileceği ifade edildi.

SPOR      26 Mayis 2021 - 18:34     0

Ligden düşme kalkabilir!

Misli.com 3. Lig'de yer alan 16 kulübün başkanı, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.  Kulüplerin ligden düşme konusuyla ilgili isteklerinin masaya yatırıldığı, yaşanılan sıkıntıların iletildiği toplantıda TFF Yönetiminin düşmenin bu sezonla ilgili de uygulanmaması fikrine sıcak baktıkları ancak diğer liglerdeki takımların da durumunu göz önüne alarak bir karara varabilecekleri ifade edildi.

Misli.com 3. Lig'de yer alan ve bu sezon düşen 16 kulübün başkanı, TFF Yönetimini ziyaret etti.

KULÜP BAŞKANLARI TFF’DE ÇIKARMA YAPTI

TFF'nin Riva'daki idari merkezinde gerçekleşen ziyarette; TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Başkan Vekilleri Mehmet Baykan ve Ali Düşmez, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ile Genel Sekreter Kadir Kardaş da yer aldı. Ziyarette Cizrespor, Tokatspor, Tekirdağspor, 1877 Alemdağ Spor, Atlas Maden Çengelköyspor, Gölcükspor, Manisaspor, Muğlaspor, Yalovaspor, Sultanbeyli Belediye Spor, Yozgatspor 1959 FK, Antalya Kemerspor, Silivrispor, Arhavi Spor, Payasspor ve Kozanspor FK kulüplerinin başkanları bulundu.

TFF LİGDEN DÜŞMEMEYE SICAK BAKIYOR

2020-2021 sezonu ilgili değerlendirmelerin yapıldığı, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu toplantıda Kulüpler adına sözcülüğü Yozgatspor Kulübü Başkanı Kazım Arslan yaptı. Takımların bu sezon özellikle covid 19 ve maddi sıkıntılar yaşadığını anlatan, bu nedenle de bu sezonunda da düşmenin kaldırılmasının uygun olabileceğini kulüp temsilcileri adına TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu üyelerine ileten Arslan ve kulüp yöneticileri, kendilerine verilen cevaptan oldukça memnun kaldı.

BAL’DAN 4 TAKIM ÇIKACAK

BAL Ligi’nin 108 takımla oynanacağını ve 4 takımın 3’üncü Lige çıkacağına dikkat çekilen toplantıda, bu takımların 4 gruba verilmesi halinde hem gruplardaki bay geçme olayının ortadan kalkacağı, hem de düşen kulüplerin yaşadıkları mağduriyetlerin bu şekilde izole edileceği belirtildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor