Genç Hafızlar yarıştı

Okuduğunuz haber
KURAYLA EV SAHİBİ OLDULAR

İlk maç Dersimspor'la

Anasayfa   /    Güncel    /    Kurayla ev sahibi oldular

Kurayla ev sahibi oldular

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait 66 konut çekilen kura ile sahiplerini buldu.

GÜNCEL      26 Aralik 2018 - 20:14     0

Kurayla ev sahibi oldular

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na ait 66 konut, Noter huzurunda gerçekleştirilen törenle sahiplerini bulurken ilk kurayı çeken Yozgat Valisi Kadir Çakır hayırlı olması temennisinde bulundu.

Merkez Çapanoğlu Mahallesi’nde, mülkiyeti Yozgat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait 530 adet 1+1 sosyal konuttan boşta bulunan 66 konut için, Valilik Konferans Salonunda noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

İlk çekilişi yapan Valimiz Kadir Çakır, burada yaptığı konuşmada, “Bu gün burada 66 tane şanslı ailemiz konut sahibi olacak. Türkiye Cumhuriyeti herkesi ve her kesimi düşünen sosyal bir devlet. Bizlere bu imkanları sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Kurada konut çıkan tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını, evlerinde güle güle oturmalarını temenni ediyorum.” dedi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor