Dünyaya üretim yapıyor

Okuduğunuz haber
KUPADA RAKİP NEVŞEHİR

Yozgat'ın sağlığı pratisyenlere emanet

Anasayfa   /    Spor    /    Kupada rakip Nevşehir

Kupada rakip Nevşehir

Yozgatspor Ziraat Türkiye Kupası ilk tur maçını 3'üncü Lig ekibi Nevşehir Belediyespor ile deplasmanda yapacak.

SPOR      05 Eylül 2022 - 16:13     0

Kupada rakip Nevşehir

KUPADA RAKİP NEVŞEHİR

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Yozgatspor 1959 FK’nın Ziraat Türkiye Kupası’nda ki rakibi belli oldu. İlk turda 3’üncü ligde mücadele eden Nevşehir Belediyespor ile eşleşen Kırmızı Siyahlılar, 13-14 ya da 15 Eylül’de deplasmanda oynanacak maçı kazanması halinde bir üst turda mücadele edecek.

Yozgat’ı Bal Ligi’nde temsil edecek iki takımdan biri olan Yozgatspor 1959’da Ziraat Türkiye Kupası’nın heyecanı yaşanmaya başlandı.

Lig öncesinde oynadığı iki hazırlık maçını kazanamasa da yine de iyi bir görüntü veren ve eksikliklerini kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarda en aza indirmeye çalışan Kırmızı Siyahlılar’ın rakibi Türkiye Futbol Federasyonu tesislerinde yapılan kura çekiminde belli oldu. Üçüncü Ligde yer alan ve sezonun ilk maçında Karşıyaka’ya 2-0 yenilen Nevşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan ekibimiz, hedefini bir üst tura çıkmak olarak belirledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor