Yozgatspor Göztepe karşısında

Okuduğunuz haber
KUPA DEFTERİ İZMİR'DE KAPANDI

Yozgatspor ağır yaralı

Anasayfa   /    Spor    /    Kupa defteri İzmir'de kapandı

Kupa defteri İzmir'de kapandı

Yozgatspor Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçında Süper Lig ekibi Göztepe'ye ikinci yarıda yediği gollerle 3-0 yenilerek elendi.

SPOR      25 Eylül 2019 - 22:42     0

Kupa defteri İzmir'de kapandı

Ziraat Türkiye Kupası’nda İlk önce Aksarayspor ardından da Altındağ Belediyespor’u eleyerek üçüncü tura yükselen Yozgatspor, kupa defterini Süper Lig ekibi Göztepe karşısında talihsiz bir şekilde kapattı. Güçlü rakibiyle özellikle ilk yarıda başa baş mücadele eden, pozisyon üretememiş olmasına rağmen kalesinde de tehlike yaşamayan ekibimiz ikinci yarıda Samet’in kendi kalesine attığı golün ardından çözüldü. Daha sonra üstünlüğünü Yozgatspor’a kabul ettiren İzmir temsilcisine karşılık veremeyen ekibimiz maçı Samet (k.k), Eren Derdiyok (54) ve Ege’nin 63’üncü dakikada attığı şık kafa golüyle 3-0 yenilerek elenmesine rağmen 500 kadar taraftarının alkışını alarak sahadan ayrıldı. Maça oynadığı futbol ve asistleriyle Galatasaray’ın eski oyuncusu Yasin Öztekin damgasını vurdu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor