Yozgatspor puanı hatırladı

Okuduğunuz haber
KÜLLİYE'DE YOZGAT KONUŞULDU

Sporun ve sporcunun yanındayız

Anasayfa   /    Siyaset    /    Külliye'de Yozgat konuşuldu

Külliye'de Yozgat konuşuldu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse'yi kabul etti.

SİYASET      25 Subat 2021 - 15:51     0

Külliye'de Yozgat konuşuldu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, göreve geldiği günden itibaren Memleket sevdasını her konuda gösterdi. Yozgat ve ilçeleri için 2020 yılı içerisinde çok ciddi projelerin gerçekleşmesine destek olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Külliye'de Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse'yi kabul etti. Türkiye siyaseti, Yozgat'ta devam eden projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Yozgat için 2021 yılı içinde müjde yerine geçecek birçok çalışma masaya yatırıldı. 
Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Hemşehrimiz Fuat Oktay, böylesine yoğun ve yorucu gündeminin içerisinde Memleketine olan sevdasını bir kez daha gösterdi. 
YOZGAT’I KUCAKLADI
Yozgat ve ilçelerine eşit mesafede duran, hemen hemen her projenin gerçek olması için üzerine düşen sorumluluğu yerine getiren, Yozgat için hayati önem taşıyan, şehrin  kaderini değiştirecek birçok projenin hayata geçmesi için ilgili Bakanlıklarla birebir görüşüp, sürecin hızlanmasını sağlayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Belediye Başkanı Celal Köse'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Yozgat'ta devam eden projeler, yapılması öngörülen çalışmaların ele alındığı toplantıda gelecek adına yine oldukça önemli gelişmelerin de müjdesi verildi.

Bilgilendirme ziyareti hakkında açıklamalarda bulunan Başkanımız Celal Köse, “Yozgat’ımız için hayati önem taşıyan, şehrimizin kaderini değiştirecek birçok projenin hayata geçmesi için ilgili Bakanlıklarla birebir görüşüp, sürecin hızlanmasını sağlayan Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ziyaret ederek 2020 yılı çalışmalarımızın değerlendirmesini yaparak, 2021 yılında gerçekleştirdiğimiz ve yakın zamanda başlayacak çalışmalarımız hakkında bilgilendirmelerde bulunduk.  2020 yılından devam eden ve 2021 yılında hayata geçireceğimiz, Menekşe Evler Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi, Çapanoğlu Büyük Cami Çevre Düzenleme Çalışması, Gençlik ve Kültür Merkezi, Hal İkinci Etap İş Merkezi, Belediye İş Merkezi, Hasta Yakını Konukevi, Mahalle Konakları, 10 Mahalleye 10 Semt Sahası ve Mahalle Parkları projelerimizi Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımıza arz ettik. Bu çalışmalarımızın dışında Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımızın destekleriyle iki büyük projemizde daha önemli gelişmeler kaydettik.  Güneş Enerji Santrali projemizle kendi elektriğimizi kendimiz üretecek ve kuracağımız iki santralimiz faaliyete geçtikten sonra yıllık belediyemize 18 Milyon TL gelir kazandıracağız. Hemşehrilerimizin sağlığı için başlattığımız altyapı seferberliği kapsamında da şehrimizi kanserojen asbestli borulardan kurtarıp altyapı ve içme suyu hattımızı tamamen değiştirecek ve kanalizasyon hattımızı yenileyeceğiz. Çalışmalarımıza yakın ilgi alaka gösteren ve hemşehrilerimize selamlarını ileten Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’a teşekkür ediyorum. Güçlü hükümet, güçlü belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürecek, hep birlikte şehrimize değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor