Yozgat sevdalıları

Okuduğunuz haber
KÜLLİYE'DEN YOZGAT'A SELAM

Deva Türkiye turunda

Anasayfa   /    Siyaset    /    Külliye'den Yozgat'a selam

Külliye'den Yozgat'a selam

Belediye Başkanı Celal Köse, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya geldi.

SİYASET      23 Haziran 2021 - 15:16     0

Külliye'den Yozgat'a selam

Belediye Başkanı Celal Köse, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya geldi. Büyükşehir ve il belediye başkanları ile toplantı gerçekleştiren Sayın Cumhurbaşkanı, belediyelerin ihtiyaçlarını dinledi. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Celal Köse, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında gerçekleşen toplantıda, büyükşehir ve il belediye başkanlarımızla birlikte şehirlerimiz ve belediye hizmetlerimiz hakkında istişarelerde bulunduk.
Yerel yönetimlerin sorunlarını, çözüm önerilerini ve ihtiyaçlarını konuştuk.
Değerli hemşehrilerim; Sayın Cumhurbaşkanımız tüm hemşehrilerimize en kalbi duyguları ile selam ve muhabbetlerini iletmemizi istedi. Güçlü Hükümet, Güçlü Belediyecilik anlayışı ile bizlere her zaman destek olan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şahsım ve şehrim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor