TOKİ mağdurları evlerini istiyor

Okuduğunuz haber
KÖY YOLLARI REZALET!

Erdem; "Birlikte kazanacağız"

Anasayfa   /    Siyaset    /    Köy yolları rezalet!

Köy yolları rezalet!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Milletvekili Ali Keven, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada Yozgat’ta çamurdan görünmeyen Akdağmadeni ilçesine bağlı köylerin durumunu yeniden gündeme taşıdı.

SİYASET      31 Mart 2023 - 14:56     0

Köy yolları rezalet!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Milletvekili Ali Keven, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada Yozgat’ta çamur içinde olan Akdağmadeni ilçesine bağlı köylerin durumunu ve vatandaşların yaşadığı sıkıntıları yeniden gündeme taşıdı.

Milletvekili Keven, TBMM’deki konuşmasında,

“Türkiye, bu köylerin yollarına, bu fotoğraflara bir baksın. Bu yollar Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Bozhüyük, Çağlayan, Ardıçalanı, Çerçialanı, Hüyüklüalanı, Veziralanı, Yazılıtaş köylerinin çamurlu yolları ve hâlâ bu köylerin yolları yapılmadı. Bu köylerimizin köy içi kilit taşları yok, yol sorunları devam ediyor. Bu çağda çoluk çocuk çamur içinde yürümek zorundalar. Yozgat'ta kanalizasyonu olmayan köyler var, yolu asfalt olmayan köyler var. Nedenini söylediğim zaman AKP'li arkadaşların zoruna gidiyor. Vatandaşla oy pazarlığı yapmayı bırakın ve hizmet yapın. Bir kez daha uyarıyorum, bu ayrımcılığı tarih unutmayacak. Bu köylerimize söz o yollar inşallah bu yaz çamurdan kurtulacak. 14 Mayıs’tan sonra ülkenin her yerinde çiçekler açacak.” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor