Turhalspor'da isyan

Okuduğunuz haber
KÖSE'YE BÜYÜK DESTEK

Yozgat başkanını seçecek!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Köse'ye büyük destek

Köse'ye büyük destek

Seçim çalışması sürecinde apartman ve site toplantılarında yoğun ilgi ile karşılaşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Celal Köse’ye son toplantısında da büyük ilgi ve sevgi seli vardı

SİYASET      28 Mart 2019 - 18:13     0

Köse'ye büyük destek

Seçim çalışması sürecinde apartman ve site toplantılarında yoğun ilgi ile karşılaşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Celal Köse’ye son toplantısında da büyük ilgi ve sevgi seli vardı.

Apartman ve site toplantılarının sonuncusunu Köseoğlu Mahallesi Erhan Apartmanı’nda gerçekleştiren Köse’ye destek için gelen vatandaşlar salonlara sığmadı.

Toplumun her kesiminin ilgisi ile karşılaşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Celal Köse, seçim çalışmalarına başladığı günden itibaren coşkulu kalabalıklarla buluştu. Apartman ve site toplantılarına büyük bir ilgi gösterilen Köse, Yozgatlı vatandaşların sevgisi ve güveni için teşekkür etti.

Son apartman ve site toplantısını Köseoğlu Mahallesi Erhan Apartmanı’nda gerçekleştiren Köse’nin toplantısında salon yetersiz kaldığı için birçok vatandaş dışarıda bekledi. Toplantının ardından tüm vatandaşların yanına giden Köse, destek ve ilgiden dolayı memnuniyetini ifade etti.

İlk hedef olan gönülleri kazanmanın önemine vurgu yapan AK Parti Belediye Başkan Adayı Celal Köse, “Yola çıktığımız ilk andan itibaren bizlerle birlikte yürüyen desteklerini esirgemeyen salonlara sığmayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz hep söyledik. Gönülleri kazanmaya geldik. Bugün geldiğimiz noktada ne kadar doğru yol yürüdüğümüzü görmüş olduk. Toplumun her kesimi bizleri kucakladı. Allah hepsinden razı olsun. Bir gün bile yorulmadan çalışmalarımızı sürdürdük. Çalışmaya son hızla devam edeceğiz. Apartman ve site toplantılarımızın sonuncusunu büyük bir ilgi ve sevgi ile sonlandırmanın mutluluğu içeresindeyiz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor