Şampiyon Bozokspor

Okuduğunuz haber
KÖSE'DEN VİZYON TOPLANTISI

Yozgatspor farka koştu

Anasayfa   /    Siyaset    /    Köse'den vizyon toplantısı

Köse'den vizyon toplantısı

Ak Parti Belediye Başkan adayı Celal Köse, seçilmeleri durumunda yapacakları projelerin tanıtımını yaptı.

SİYASET      16 Mart 2019 - 22:27     0

Köse'den vizyon toplantısı

Ak Parti Belediye Başkan adayı Celal Köse’nin projelerinin tanıtımını yaptığı ‘Şehrim 2023 Vizyona hazırlanıyor’ toplantısı yapıldı. Projelerini slayt eşliğinde tanıtan Köse, “Belediye başkanlığı adaylığımda güzel bir ekip kurduk. Şehrimizde ayak, el değmedik yer kalmayacak. Şehrimizde yapılacak insanların hayatını kolaylaştıracak projelere imza atacağız” dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Ak Parti Belediye Başkan adayı Celal Köse, Yozgat’a vizyon katacağına inandığı projelerini tanıttı.

YOZGAT’TA EL DEĞMEDİK

YER KALMAYACAK

Büyük Sinema Kültür ve Sanat merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, AK Parti İl başkanı Çelebi Dursun, merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanı, partililer ve vatandaşlar iştirak etti.

Toplantıda konuşan AK Parti belediye Başkan Adayı Celal Köse, “Belediye başkanlığı adaylığımda güzel bir ekip kurduk. Şehrimizde ayak, el değmedik yer kalmayacak. Şehrimizde yapılacak insanların hayatını kolaylaştıracak projelere imza atacağız. Bizlerde memleket sevdası, rüyası hiç bitmedi” diye konuştu.

SÖZLERİMİZİ TUTARIZ

Verdikleri sözlerin arkasında duracaklarını belirten Köse, “Bu zamana kadar sözümüzü hep tuttuk. Allah nasip ederse biz söz verirken sözümüzü tutarız. 40 defa düşündük bir defa söyledik. Destek sizden gayret bizden” dedi.

Konuşma sonrasında Celal Köse Belediye Başkanı seçilmesi durumunda yapacakları projeleri slayt eşliğinde gösterildi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor