Yemenoğlu Yozgatspor'a talip

Okuduğunuz haber
KÖSE BELEDİYELER BİRLİĞİ'NDE

Şampiyon Mimar Sinan

Anasayfa   /    Siyaset    /    Köse Belediyeler Birliği'nde

Köse Belediyeler Birliği'nde

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Ankara’da yapılan Türkiye Belediyeler Birliği 2019 Yılı Dönem Başı Olağan Meclis toplantısında Encümen üyesi seçildi.

SİYASET      13 Haziran 2019 - 20:10     0

Köse Belediyeler Birliği'nde

Ankara’da yapılan Türkiye Belediyeler Birliği 2019 Yılı Dönem Başı Olağan Meclis toplantısında Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse Encümen üyesi seçildi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında yürütülen seçimlerde 14 Encümen üyesi seçimi yapıldı.

 Türkiye genelinde sadece üç İl Belediye Başkanı listede yer aldı. Bunlardan biri Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, diğeri Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, bir diğeri ise Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse oldu. 1945 yılında kurulan Türkiye Belediyeler Birliğinin 74’düncü yılında ilk defa Yozgat’tan bir Belediye Başkanı Encümen üyesi seçildi. Bu durum Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Yozgat’a ve Yozgat halkına vermiş olduğu değerin göstergesi olarak kabul edildi. Belediye Başkanı Celal Köse TBB Toplantısına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’un öncülüğünde katılım sağladı. TBB’nin Encümeninde görev almaktan sonsuz mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Köse, görevlerinin halka hizmet etmek olduğunu bir kez daha vurguladı. “Memleketin her köşesi için gece gündüz demeden çalışan ve yerel idare belediyelerin birlik kuruluşu olan TBB idareciliği her anlamıyla önemlidir ve Memleketin kazanımları açısından ayrı sorumluluklar getirmektedir. Türkiye Belediyeler Birliği Encümen üyesi olarak seçilmemin bilincinde görevimi ifa etmekten onur duyacağını kaydeden Köse “Türkiye Belediyeler Birliği yönetiminde tüm gayretiyle çalışacağının altını çizdi. Kendisini bu göreve layık gören başta partisinin yönetimine ve Birlik Meclis Üyelerine teşekkürlerini sunarken Kent kazanımlarına katkıda bulunacak TBB çatısı altında toplanan bütün Başkan ve meclis üyelerimize başarılar diliyorum" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor