Hem Fetöcü hem istirmarcı!

Okuduğunuz haber
KORTUN KRALLARI!

Kümbetova bereket saçacak!

Anasayfa   /    Spor    /    Kortun kralları!

Kortun kralları!

Yozgat Tenis Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Çiftler Tenis Turnuvasını, Emine-Erkan ikilisini yenen Mustafa Kolatar ve Mehmet Caniklioğlu ikilisi kazanarak kupanın sahibi oldular.

SPOR      15 Aralik 2020 - 17:23     0

Kortun kralları!

Yozgat’ta tenis sporunu tanıtmak, genç nesillerin bu spora adapte olmasını sağlamak, yine Yozgat’ın bu spor dalına yapılacak yatırımlarla önemli bir merkez olabileceğini savunan, Yozgat Tenis Kulübü’nün kurucu üyesi Mustafa Kolatar, kendi adına önemli bir başarıya daha imza attı. Yozgat’a bu dalda yaklaşık 3 yıl önce Malatya’da düzenlenen Senyör Tenis Turnuvası’nda henüz yeni bir isim olmasına rağmen ikincilik kupasını Yozgat’a getirerek dikkat çeken Mustafa Kolatar, Yozgat Tenis Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Çiftler Tenis Turnuvası’nda adını zirveye yazdırmayı başardı.

Birbirinden yetenekli ve bu spora gönül vermiş isimlerin yer aldığı Tenis Kulübü’nün hem rekabeti arttırmak, bu sporun Yozgat’ta da oldukça ciddi şekilde yapıldığını göstermek, kulüp üyeleri arasındaki kaynaşmayı ve dostluğu arttırmak için düzenlenen turnuva oldukça çekişmeli, güzel maçlara sahne oldu. Bozok Üniversitesi Tenis Kortunda yapılan kulübe üye 22 kişinin katıldığı turnuvayı final maçında Emine-Erkan ikilisini yenen Mustafa Kolatar ve Mehmet Caniklioğlu ikilisi kazanarak kupanın sahibi oldular.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor