Çekerek'te korona karantinası!

Okuduğunuz haber
KORONAVİRÜSE TEDBİR!

Yasağı Diyanet deldi!

Anasayfa   /    Güncel    /    Koronavirüse tedbir!

Koronavirüse tedbir!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Yozgat Valiliği kararıyla şehir girişinde araç sürücüsü ve beraberindekilerin ateş ölçümü yapılıyor.

GÜNCEL      28 Mart 2020 - 20:09     0

Koronavirüse tedbir!

Yozgat Valiliği kararıyla, Yozgat il girişlerindeki uygulama noktalarında ateş ölçerle kontrol yapılıyor. Ülke genelinde Koronavirüse karşı tedbirler artırılırken, Yozgat’ta salgının yayılmasını engellemek amacıyla sağlık ekipleri, emniyet ve jandarma birimleri uygulama noktalarında temassız ateş ölçerle Yozgat istikametine giriş yapan araçlarda bulunan vatandaşlara ateş ölçümü yapıyor.

Gerekli tedbirlerin alındığı kontrollerde uygulama noktasına gelen araçlarda bulunanlara ayrıca Koronavirüs salgını ve alınması gereken tedbirler hakkında bilgilerde veriliyor

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor