Büyük Camii ihalesi Temmuz'da

Okuduğunuz haber
KORONA REHAVETİ SEVER!

Yozgat valisi değişti

Anasayfa   /    Güncel    /    Korona rehaveti sever!

Korona rehaveti sever!

Yozgat Valiliği bünyesinde kurulan, koordinatörlüğünü İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hakkı Yurtlu'nun yaptığı Yozgat Sağlıklı Yaşam Gönüllüleri Koronavirüs konusunda farkındalık oluşturmak ve tedbirlere riayet edilmesinin önemini anlatmak için harekete geçti. Lise Caddesi’nde vatandaşlara ve esnafa gül vererek konunun ehemmiyetini anlatan gönüllüler, maske kullanılması, sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına riayet edilmesinin önemine değindiler.

GÜNCEL      04 Haziran 2020 - 20:49     0

Korona rehaveti sever!

Yozgat Sağlıklı Yaşam Gönüllüleri Koronavirüs konusunda farkındalık oluşturmak ve tedbirlere riayet edilmesinin önemini anlatmak için harekete geçti. Lise Caddesi’nde vatandaşlara ve esnafa gül vererek konunun ehemmiyetini anlatan gönüllüler, maske kullanılması, sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına riayet edilmesinin önemine değindiler.

Dünyayı kasıp kavuran ve binlerce insanın ölümüne neden olan Koronavirüse karşı farkındalık oluşturmak için kurulan Yozgat Sağlıklı Yaşam Gönüllüleri, Lise caddesinde esnafı ve vatandaşları bilgilendirdi.

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Yozgat Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hakkı Yurtlu;

“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan korona virüs salgını tehlikesi geçmiş değil. Bizde bu anlamda bilinç ve farkındalık oluşturmak amacıyla, ilimizde “Yozgat Sağlıklı Yaşam Gönüllüleri” çalışma ekibi kuruldu. Dolayısıyla bu gönüllü çalışma grubu ekibinde sivil toplum temsilcilerimiz yer almakta. Spor, sanat, işadamı, esnaf ve basın camiasından oluşturuldu.

Yozgat Sağlıklı Yaşam Gönüllüleri adıyla kurulan bu ekip ilimizde yapacağı sosyal ziyaretler ve diğer ikili görüşmelerle pandemi kapsamındaki sıkıntıların geçmediğini dolayısıyla özellikle maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması gerektiğini vurgulamak ve halkımıza var olan bilgi üzerine bilinçlendirme sağlamak ve dolayısıyla farkındalık oluşturmaktır. Bu nedenle bizler sivil toplum gönüllüleri olarak Yozgat’ımız caddelerinde işyerleri ve sosyal tesisleri gezerek karanfil, broşür ve maske vermek suretiyle vatandaşlarımızın dikkatini çekmek istiyoruz. Amacımız bu kapsamda farkındalık oluşturmaktır. Biliyorsunuz bu koronavirüs sizde yoksa bizde var. Her iki taraf riskli olduğu için herkes mutlaka maske, hijyen ve mesafeye dikkat etsin diyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor