İttifaka destek ol!

Okuduğunuz haber
KÖLEMEN UĞURU!

Özkan'la yollar ayrıldı

Anasayfa   /    Spor    /    Kölemen Uğuru!

Kölemen Uğuru!

Yozgat 66 Masterler başlama vuruşunu Üniversite Genel Sekreterinin yaptığı maçı kazanıp moral buldu

SPOR      10 Ekim 2022 - 16:55     0

Kölemen Uğuru!

Orta Anadolu Masterler Ligine kötü bir başlangıç yapan Yozgat Masterler Takımı, başlama vuruşunu Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Uğur Kölemen’in yaptığı maçta Kayseri Genç Masterler takımını zaman zaman zorlansa da 2-1 yenme başarısı gösterdi. Saha konusunda Masterler takımına destek olan, karşılaşmanın tamamını takip eden ve her iki takıma da ev sahipliğinin en güzel örneklerini sergileyen Genel Sekreter Kölemen, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Uğur Kölemen’in, spora ve sporcuya verdiği değeri hafta sonu Masterler Ligi müsabakasının öncesinde ve sonrasında bir kez daha gösterdi.

SAHA YOZGAT’IN SAHASI

Amatörlere olsun, Üniversitede okuyan gençlere olsun her konuda yardımcı olan, sporun ileriye gitmesi için her türlü desteği veren, Yozgat Masterlere her konuda yardımcı olan Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Uğur Kölemen, maçın üniversite sahasında oynanması konusunda her türlü imkanı iki takıma da sundu. Kayseri Genç Masterler Takımının Yozgat’a misafir olarak geldiğini, bu nedenle de burada onları en iyi şekilde ağırlamanın görevleri olduğunu belirten Kölemen, Orta Anadolu Masterler Ligi’nin ikinci haftasında oynanan ve her iki takım açısından da büyük önem taşıyan maç öncesinde hakemlere ve her iki takım oyuncularına da başarılar diledi.

MASTERLER ZOR DA OLSA KAZANDI

Orta Anadolu Masterler Ligine kötü bir başlangıç yapan Yozgat Masterler Takımı, Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Uğur Kölemen’in başlama vuruşunu yaptığı maçta sezonunun ilk galibiyetini elde etti. Yozgatspor’un efsane isimlerinden İlhan Özbay’ın da forma giydiği maça iyi başlayan, Hasan’ın attığı golle öne geçen Masterler, ilk yarı bitmeden talihsiz bir gol yedi. Ancak ikinci yarıda baskısını sürdüren ve İlhan Hasan işbirliği ile ikinci golünü bulan Yozgat Masterler sahadan 2-1 galip ayrılarak ilk hafta alınan yenilgiyi telafi etmeyi başardı. Karşılaşmanın tamamını takip eden Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Uğur Kölemen’in kendilerine uğurlu geldiğini belirten oyuncular, kendilerine gösterdikleri yakınlık ve sağladığı imkan nedeniyle Kölemen’e teşekkür ettiler.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor