15 Temmuz'u unutma

Okuduğunuz haber
KÖLEMEN: 'SPORUN YANINDAYIZ'

Hayırseverlikte sınır tanımıyor

Anasayfa   /    Spor    /    Kölemen: 'sporun yanındayız'

Kölemen: 'sporun yanındayız'

Yozgatspor Masterler Kulübü Derneği Başkanı Feridun Karakoç ve Dernek Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yeşilkaya, Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Uğur Kölemen’i ziyaret etti.

SPOR      14 Temmuz 2021 - 16:54     0

Kölemen: 'sporun yanındayız'

Yozgatspor Masterler Kulübü Derneği Başkanı Feridun Karakoç ve Dernek Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yeşilkaya, Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Uğur Kölemen’i ziyaret etti. Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Feridun Karakoç ve Dernek üyelerine teşekkür eden Prof. Dr. Uğur Kölemen sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirterek destek sözü verdi.

Yozgat’ı kurulduğu günden itibaren en iyi şekilde temsil eden, aynı zamanda gençlere sporun güzelliklerini göstermek için mücadele veren Yozgatspor Masterler Kulübü Derneği üyeleri, ziyaret turlarına devam ediyor.

AMAÇ GENÇLERE ÖRNEK OLMAK

Yozgatspor Masterler Kulübü Derneği Başkanı Feridun Karakoç, Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Yeşilkaya, Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Uğur Kölemen’i makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular. Derneğin 2011 yılında kurulduğunu, o günden bu tarafa önemli çalışmalara imza attığını, Yozgat’ı en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Dernek Başkanı Feridun Karakoç, en önemli hedeflerinin de gençleri spora kanalize etmek olduğunu ifade etti.

HERŞEY YOZGAT İÇİN

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Uğur Kölemen, Yozgat’ın her alanda ileri gitmesi, temsil edilmesi konusunda Bozok Üniversitesi olarak gereken çabayı sarf ettiklerini ve bundan sonra da etmeye devam edeceklerini ifade etti. Kendisinin de sporla iç iç içe olduğunu belirten Prof. Dr. Kölemen, “Yozgatspor Masterler Kulübü’nün faaliyetlerini yakınen takip ediyorum., İlerlemiş yaşlarınıza rağmen hem Yozgat’ın temsili hem de gençlerin spora kanalize edilmesi konusunda örnek teşkil ediyorsunuz. Bu konuda biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Yozgat isminin geçtiği her alanda biz de sorumluluk almaya hazırız” dedi.

Ziyaret sonrası Yozgatspor Masterler Kulübü Derneği üyeleri, Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Uğur Kölemen’e üzerinde ismi yazılan formayı hediye ettiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor