Seçimden seçime gelmiyoruz!

Okuduğunuz haber
KÖKLERİMİZ YOZGAT'TA

Suçlular yakalandı

Anasayfa   /    Sağlık    /    Köklerimiz Yozgat'ta

Köklerimiz Yozgat'ta

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, Genel Başkan Yardımcısı Adem Altuntaş ve Yozgat İl Temsilcisi Fatih Çakır, Yozgat Medya’yı ziyaret ederek, sağlık alanında yaşanılan gelişmeleri değerlendirdi.

SAĞLIK      07 Mayis 2023 - 13:42     0

Köklerimiz Yozgat'ta

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, Genel Başkan Yardımcısı Adem Altuntaş ve Yozgat İl Temsilcisi Fatih Çakır, Yozgat Medya’yı ziyaret etti. Gazetemiz Sahibi Bilal Yeşilkaya ve Yozgat FM Sahibi Koray Bulut ile bir süre sohbet eden ve Sendikanın çalışmaları hakkında bilgiler veren Taşkın, Yozgat’la bağlarının asla kopmadığını belirterek, “Biz memleket sevdalısıyız. Türkiye’nin neresinde olursak olalım önce ülkemiz sonra da memleketimizin faydasına olacak işlere imza atmak için mücadelemiz sürecek” dedi.

Sağlık çalışanlarının sıkıntılarını aktaran, pandemi ve son depremde en fazla sıkıntı yaşayan, yıpranan ve haklarını alamayan kesimin sağlık çalışanları olduğuna dikkat çeken Taşkın, “Pandemi döneminin ağır koşullarında hizmet vermeye çalışırken; sağlık çalışanı olduğumuz için hastalık kapma riskine karşı insanlar bizden kaçarken, öcü gibi davranırken ve ötekileştirilirken bizler yine görevimizin başında olduk. Çocuklarımızı, aile ve yakınlarımızı günlerce göremedik. Hastalık kaptığı için şehit verdiğimiz arkadaşlarımız oldu. Bunların karşılığı “hakkınızı ödeyemeyiz” oldu. Sadece alkışlandık. Sağlık çalışanları olarak bizler, milletimizin her zaman yanındayız. Alkışlanmak değil, haklarımızın verilmesini istiyoruz. Sağlık çalışanlarını alkışlayanlara, “hakkınızı ödeyemeyiz” diyenlere soruyoruz; Tavan, teşvik ve nöbet ücretlerimizi neden ödemiyorsunuz? Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor şartlarda yaşamaya çalışan sağlık çalışanlarının haklarının ödenmesi söz konusu olduğunda bizleri duymayan, görmeyen ve söz konusu sağlık çalışanları olduğunda kulağının üzerine yatanlara soruyoruz;  gecemizi gündüzümüze katarak uykusuz ve yorgun geçen mesaimizin karşılığını neden zamanında ödemiyorsunuz? Tavan, teşvik ve nöbet ücretlerimizi derhal ödeyin ve bundan sonra da geciktirmeden zamanında ödenmesini sağlayın. Kurumumuzda mağdur olan arkadaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavının bir an önce yapılmasını talep ediyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor