Bozokspor farklı galip

Okuduğunuz haber
KIRILMADIK REKOR BIRAKMADIK

Sözler havada kalmayacak

Anasayfa   /    Spor    /    Kırılmadık rekor bırakmadık

Kırılmadık rekor bırakmadık

Bölgesel Amatör 4’üncü Grup’ta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Yozgatspor 12 maçlık ilk yarı performansıyla parmak ısırttı.

SPOR      16 Aralik 2018 - 17:56     0

Kırılmadık rekor bırakmadık

Bölgesel Amatör 4’üncü Grup’ta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Yozgatspor 12 maçlık ilk yarı performansıyla parmak ısırttı. BAL Ligi’nde mücadele eden 11 grup lideri arasında en fazla puanı toplayan, Sarkışla Belediyespor ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile birlikte yenilmeyen 3 takımdan biri olan Yozgatspor, ortaya koyduğu performansla henüz ilk yarının bitiminde şampiyonluğu hak eden bir takım olduğunu gösterdi.

Yozgatspor ligin ilk yarısında kırılmadık rekor bırakmadı. Hiç yenilgi almayarak tarihinin en iyi istatistiklerini yakalayan Yozgatspor, hem attığı gollerde hem de yediği gollerde rakiplerini yanına bile yanaştırmadı.

BAL LİGİNİN EN İYİSİ OLDUK

Yozgatspor toplam 151 takımın mücadele ettiği BAL Ligi’nin en başarılı ekibi olmayı başardı. Oynadığı 12 maçta sadece Ladik Belediyespor’la berabere kalan, diğer 11 maçını kazanan ekibimiz rakip kalelere 37 gol atarken kalesinde sadece 7 gol gördü. Kırmızı Siyahlılar bu istatistiklerle birlikte 2 grup lideri Sarkışla Belediyespor, 3 grup lideri Kelkit Belediyespor ve 6 grup lideri Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile birlikte 11 grubun yenilmeyen 4 takımından biri oldu.

Yozgatspor kalecisi Cengiz Karaarslan grubun en az gol yiyen en başarılı kalecisi olurken Hüseyin Çelik ise rakip kalelere gönderdiği 13 golle grubunun en fazla gol atan ismi olmayı bildi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor