Şahin'den dev destek

Okuduğunuz haber
KEVEN'DEN MASKE YARDIMI

Tarihi eser operasyonu

Anasayfa   /    Siyaset    /    Keven'den maske yardımı

Keven'den maske yardımı

CHP Milletvekili Ali Keven, Yozgat Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’ne bağlı çocuk evlerine maske yardımında bulundu.

SİYASET      01 Nisan 2020 - 14:22     0

Keven'den maske yardımı

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, tüm dünyayı kasıp kavuran yeni  tip coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlere kayıtsız kalmadı. Bu süreçte herkesin gücü ölçüsünde üzerine düşen görevi yapmasının büyük önem taşıdığına dikkat çeken Milletvekili Keven, Yozgat Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’ne bağlı çocuk evlerinde kalan annelerin ve çocukların kullanmaları için maske yardımında bulundu. Dünyanın ve ülkemizin çok kritik bir süreçten geçtiğini belirten Ali Keven, vatandaşların alınan tüm tedbirlere harfiyyen uymasının önemine değindi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor