Okuduğunuz haber
KEVEN'DEN GEÇİM SIKINTISI VURGUSU!

Ziyarete sıkı güvenlik

Anasayfa   /    Siyaset    /    Keven'den geçim sıkıntısı vurgusu!

Keven'den geçim sıkıntısı vurgusu!

İYİ Parti Yozgat Milletvekili adayı Ali Keven, 14 Mayıs seçimlerinden sonra Millet İttifakı iktidarında ve Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu yönetiminde Türkiye’de insanların geçim sıkıntısının giderileceğini söyledi. 

SİYASET      25 Nisan 2023 - 17:01     0

Keven'den geçim sıkıntısı vurgusu!

İYİ Parti Yozgat Milletvekili adayı Ali Keven, 14 Mayıs seçimlerinden sonra Millet İttifakı iktidarında ve Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu yönetiminde Türkiye’de insanların geçim sıkıntısının giderileceğini söyledi. 
Milletvekili Adayı Ali Keven, seçim çalışmaları kapsamında ilçelerde ziyaretlerini sürdürüyor. Geçen hafta Yerköy, Şefaatli ve Sorgun'u ziyaret eden Millet İttifakı İYİ Parti Yozgat Milletvekili Adayı Ali Keven, bu hafta da Boğazlıyan, Yenifakılı, Çayıralan ve Çandır ilcelerini ziyaret etti. Adaylar Çarşamba günü Sarıkaya'da Perşembe günü ise Akdağmadeni'nde Seçim Koordinasyon Merkezi açacak
İlçelerde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Keven, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için kendilerine Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçtaroğlu’na destek istedi.
Ak Parti iktidarının 21 yılda ülkeyi ekonomik anlamda zor ve sıkıntılı bir duruma getirdiğini söyleyen Keven, “Yozgat’ımız da olduğu gibi ülkemizin dört bir tarafında insanlarımız geçim sıkıntısı yaşamaktadır. Çiftçi, işçi, esnaf, memur, asgari ücretli ve dar gelirli kısaca toplumun bütün kesimleri geçim sıkıntısı yaşamaktadır. Zaten Cumhurbaşkanı Erdoğan’da bu durumu bildiği için koltuğu kaybetmeme adına müjde üstüne müjdeli açıklamalarda bulunuyor. Kışı doğalgazı yakamadan çıkaran vatandaşa, çocuğuna okul harçlığı veremeyen ve evinin zorunlu ihtiyaçlarını karşılamada zorlanan vatandaşlar 14 Mayıs’ta sandıkta bu iktidara gereken cevabı verecektir. Yerlilik ve millilik Türkiye’nin gözbebeği tank palet fabrikasını Katar'a peşkeş çekmekle olmuyor. Biz yerli ve milliliği Kuzey Kıbrıs'ın dağlarına, Ege'nin sularına yazdık. İmralı'dan mektup taşıyanlar mı bizim yurtseverliğimizi sorgulayacak? Teröristbaşının kardeşini TRT'de konuşturanlar mı bizim yurtseverliğimizi sorgulayacak?

14 Mayıs'ta inşallah Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte bu ülkeye huzur gelecek barış gelecek hakça paylaşım gelecek. Bütün vatandaşlarımızın geçim sıkıntısı giderilecek ve Kurban Bayramı'nda inşallah 15 bin lira bayram ikramiyesi hesaplarına yatacak ve halkımız rahatça kurbanını alabilecek. Hem emekli kazanacak hem üreticiler kazanacak.”diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor