Okuduğunuz haber
KEVEN RESMEN ADAY

İlk sırada Akgül mu var?

Anasayfa   /    Siyaset    /    Keven resmen aday

Keven resmen aday

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, aday adaylık başvurusunu Genel Merkeze yaptı.

SİYASET      19 Mart 2023 - 14:46     0

Keven resmen aday

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, 14 Mayıs'ta yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri öncesinde yeniden aday oldu. Uzun yıllar sonra CHP'den ilk sıra adayı olarak girdiği listeden Meclise giden ve geride kalan süreçte halkın sesi olan, Yozgat'ın sorunlarını her zaman dillendiren, TBMM'y taşıyan ve çözüm önerileri sunan Keven, adaylık başvuru dilekçesini Genel Merkeze teslim etti. Sosyal medya hesabından adaylık başvurusunu duyuran Keven, şu açıklamaları yaptı: 

Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı seçmek ve Millet İttifakı'nı iktidar yapmak inancıyla 28. Dönem Yozgat Milletvekili adaylığı için başvurumu yaptım.

Ülkemize, Yozgatımıza ve hemşerilerimize hizmet etmek, Yozgatımızın bugüne dek artarak devam eden sorunlarını kuracağımız Millet iktidarında çözmek amacıyla yeni bir yola çıkıyoruz.

Yozgatımızın güzel insanları için, esnafımız için, çiftçimiz için, alınteriyle üreten sanatkârlarımız için, sulama elektriği kesilen pancar üreticisi için, tarlasına gübre atamayan çiftçi için, sabahın beşinde tezgahını kuran pazarcı esnafı için, yolu yapılmayan köylerimiz için, işten atılan madenciler için, kombisini açamayan emekliler için, meslek lisesi staj sigortası için, 3600 ek gösterge ayrımcılığına uğrayan kamu şefleri için, kadro hakkını talep eden kamu emekçileri için, öğretmen meslektaşlarım için yeni bir yola çıkıyoruz.

24 Haziran 2018'de Yozgat Milletvekili seçildiğim ilk günden bugüne TBMM'de ve her alanda sesi olduğum Yozgatımızın güzel insanlarına, çiftçimize, üreticimize, esnafımıza, işçimize, işsizimize, emeklimize, gençlerimize, kadınlarımıza sözümüz var; milletimizin iktidarını hep birlikte kuracağız.

İnşallah 14 Mayıs 2023 ülkemiz için yeni bir milat olacak ve 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde kin değil kardeşlik, öfke değil sevgi, tehdit değil güleryüz kazanacak.

İnşallah 14 Mayıs 2023 Yozgatımız için yeni bir milat olacak ve göç etmek zorunda kalınan, verilen vaatleri tutulmayan, seçimden seçime hatırlanan bir Yozgat değil imar ve ihya olmuş, göç alan müreffeh bir Yozgat kuracağız.

Sen-ben değil BİZ olacağız.

Çıktığım bu yolda desteğini her an yanımda hissettiğim kıymetli eşime, uzun yıllar omuz omuza mücadele ettiğim partili yol arkadaşlarıma, kadim dostlarıma, büyük ailemiz Cumhuriyet Halk Partisi'ne teşekkür ederim.

Ülkemiz ve Yozgatımız için inşallah hayırlısı olsun.

Çıktığımız bu yolda Allah utandırmasın.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor