Sorgun Altekma'yı devirdi

Okuduğunuz haber
KAZIM ARSLAN'DAN BİRLİK VURGUSU!

Kan değişikliği yok!

Anasayfa   /    Spor    /    Kazım Arslan'dan birlik vurgusu!

Kazım Arslan'dan birlik vurgusu!

Yozgatspor Kulübü Başkanı Kazım Arslan, takımın durumu ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenler hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. Bulundukları konumun kendilerini de hoşnut etmediğini ancak Yozgatspor’un daha önce de böyle sıkıntılı süreçler yaşadığını hatırlatan Arslan, sosyal medyada yapılan ve haddini aşan eleştirilerle bu durumdan çıkılamayacağına dikkat çekti. Arslan, “Eğer bu durumdan çıkmak istiyorsak elbirliği yapmalı, yönetime, teknik heyete ve takıma sahip çıkmalıyız” dedi.

SPOR      16 Kasim 2020 - 17:22     0

Kazım Arslan'dan birlik vurgusu!

Yozgatspor Kulübü Başkanı Kazım Arslan, takımın durumu ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenler hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. Bulundukları konumun kendilerini de hoşnut etmediğini ancak Yozgatspor’un daha önce de böyle sıkıntılı süreçler yaşadığını hatırlatan Arslan, sosyal medyada yapılan ve haddini aşan eleştirilerle bu durumdan çıkılamayacağına dikkat çekti. Arslan, “Eğer bu durumdan çıkmak istiyorsak elbirliği yapmalı, yönetime, teknik heyete ve takıma sahip çıkmalıyız” dedi.

Ligde son sıralarda bulunan ve galibiyet almakta zorlandığı için düşme korkusu yaşayan Yozgatspor’un içerisinde bulunduğu durum hakkında açıklamalar yapan Kulüp Başkanı Kazım Arslan, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

ŞANSSIZ BİR SEZON YAŞIYORUZ

Kulüp Başkanı Kazım Arslan, sezon başında çizdikleri hedeflerin uzağında olduklarını, bu durumu kendilerinin de kabul etmelerinin mümkün olmadığını belirterek, şunları söyledi: “İnşallah bu sıkıntılı dönemi Yozgatspor’a layık olduğu yerlere getireceğiz bundan zerre kadar endişemiz yok. Şanssız bir sezon yaşıyoruz kötü bir başlangıç yaptık. Ancak siz de biliyorsunuz ki kötü oynamıyoruz ama kötü bir başlangıç yaptık. Ama kötü bir takım değiliz ama aldığımız neticeler kötüdür ama futbolda esas olan alınan neticelerdir. Alınan bu sonuçlar tabii ki ziyadesiyle bizi de üzüyor ama biz sorumlu insanlar olarak inşallah en kısa zamanda gerekli çalışmaları yaparak Yozgatspor’u en yakın zamanda layık olduğu yerlere getireceğiz.

BİRLİK VE BERABERLİK ÇOK ÖNEMLİ

Tabii bu noktada olması gereken birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır. İçersinde bulunan durum itibariyle insanların birbirlerine kötü konuşmalarının Yozgatspor’a kazandıracağı bir şey yoktur. Şu an itibariyle Yozgatspor’da bir değişiklik olması söz konusu değildir. İlk yarıyı bu oyuncularla bitireceğiz bu bir gerçektir. O nedenle de bu takıma sahip çıkmaktan başka bir yol yoktur. Durum böyle iken yönetimi hedef alan, futbolcuları, teknik heyeti hedef alan, maksadını aşan beyanatları kabul etmiyoruz. Herkesin sağduyulu hareket etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Dün İstanbul’da bir maç oynadık Halide Edip Adıvarspor ile. iyi bir maç oldu galip gelmek istiyorduk ama olmadı. İstanbul’dan alınan 1 puan iyi bir sonuçtur ama bizim bulunduğumuz ortam gereği itibariyle bu sonucu bile başarı olarak kabul edemiyoruz. Takımımız birçok gol pozisyonuna girdi ama atamadık konuşacak bir şey yok yapacak bir şey yok. Biz yolumuza bakmak zorundayız.

SOSYAL MEDYADAN

HAKARETLE BU İŞ OLMAZ

 Ama henüz takım İstanbul’dan yola çıkmış iken bazı klavye delikanlılarının yönetimi, teknik ekibi, takımı hedef alan ve haddini aşan paylaşımlarını kabul etmiyorum. Orada yapılan kötü konuşmaları, yapılan hakaretleri sahiplerine iade ediyoruz. Kötü söz sahibinindir. Bizim bunlarla uğraşacak zamanımız yok biz önümüze bakmak durumundayız. Yozgatspor’a zerre kadar katkısı olmayanların, kılını kıpırdatmayanların, başarısızlığını kenarda ellerini ovuşturarak bekleyenlerin, Yozgatspor’un başarısızlığından nemalanmak isteyenlerin, zorluklara, imkansızlıklara, yokluğa mahkum edip tekrar kurtarıcı gibi ortaya çıkmak isteyenlerin bu kulüp üzerindeki emellerini gerçekleştirme şansı yoktur biz bunları kesinlikle prim vermiyoruz. Yozgatspor’u zorluklara mahkum edip tekrar bir kurtarıcı gibi ortaya çıkmak ahlaki değildir.

YÖNETİME BÖYLE TALİP OLUNMAZ

Birilerinin Yozgatspor’a yardım etme gibi bir niyeti varsa biz de onlara teşekkür ederiz. Kulübe bir kuruş bile yardım edenlere çıkıp teşekkür ediyoruz. Yozgatspor’un başarılı olmasını isteyenler arkadan Yönetimin, teknik heyetin kuyusunu kazmaya çalışmaz, oyuncular hakkında kötü konuşmaz. Hiç kimse Yozgatspor üzerinden kötü konuşarak ucuz davranışlarla kendine alan açmaya çalışmasın. Onlara itibar etmeyiz, meydanı onlara bırakmayız kimse merak etmesin. Yozgatspor’u zorluklara mahkum edip sonra Yozgatspor üzerinden emellerine ulaşmak isteyenlere verecek kulübümüz yok. Bir kulüp istemenin yolu bu değildir. Sosyal medyadan gençleri kışkırtarak ismi belirsiz bir takım sitelerden Yozgatspor sitelerinden yönetime ahlaksız şeyler yazdırmayı ahlaki bulmuyoruz. Samimi eleştirileri kabul ediyoruz ama diğerlerine asla eyvallahımız yok.

KİTABIMDA BAŞARISIZLIK YOK

 Benim kitabımda başladığım işi yarım bırakmak, başarısızlık yok.  Yozgatspor olayı da böyle olacak bütün engellemelere rağmen, kışkırtmalara rağmen biz Yozgatspor’u layık olduğu yerlere taşıyacağız. Bizim kurusıkılara karnımız tok onlara verilecek kulübüz de yok. Bizim şu an da 80 üyemiz var. Gelirler 81 üye yaparlar aidatlarını da öderler kulüp yönetimine talip olurlar. Yaklaşık 1,5 yıldır cebinden para harcayan, mücadele eden benim yönetimime kimsenin hakaret etmeye hakkı yoktur. Bu yönetim görevini yapıyor bize güvenmeyenlerin, cebinden beş kuruş koymayanların b kulübe talip olma hakkı da yoktur. Bize güvenmeyenlere biz de hiç güvenmiyoruz.

BİZ GÖREVİMİZİ YAPIYORUZ

Bu kulüp kolay kolay gitmiyor. Biz görevimizi yapıyoruz siz bu kadar hakaret edersiniz, uğraşırsınız bende sorarım bu kadar yüklenirseniz bende sorarım size ne yapıyorsunuz da benden hesap sorma hakkını elde ediyorsunuz. Bu kulübe katkı verirsiniz, elinizi taşın altına koyarsınız o zaman yönetime talip olursunuz. Hiç kimse kusura bakmasın takımı da taraftar yönetmez yönetim yönetir, başkan yönetir kimse kusura bakmasın taraftar takımını destekler, yanında olur. Sabahtan akşama kadar sosyal medyadan sallayarak taraftarlık olmaz. Kimse kusura bakmasın bir de Yozgatspor’un kongresi sosyal medyadan yapılmaz.  Kulübü talip olmanın yolu bu işin çilesini çekmekten geçer. Şimdi diyorlar bu işin çilesini çektik biz neyini çektik. Biz bu kadar zorluklara Yozgatspor başarısız olsun diye mi katlanıyoruz. Şimdi sözlerimin başına dönüyorum bulunduğumuz nokta bizim de hoşumuza gitmiyor ama bu durumdan çıkmanın yolu birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmekten geçiyor. Herkes görevini yapacak başkan başkanlığını, yönetim yöneticiliğini, teknik heyet işini, futbolcular da sahada kendi işini yapacak.

ÖDEMELERDE SIKINTI YOK

Biz ödemeler konusunda gerekeni yapıyoruz. Şu an Yozgatspor ödemeler konusunda en iyi kulüplerden biridir. Daha iyi olabilir mi tabii ki ama genel olarak ödemeler konusunda çok kötü olduğumuz sosyal medyadan yapılan kışkırtmalardan öte bir şey değildir. Biz imkanlar dahilinde en iyi takım kurduğumuza inanıyoruz. Futbolda tabii ki para önemlidir ama biz imkanlarımız ölçüsünde takım kurduk. Şimdi sağda solda fitne fesat çıkartanlar bize akıl vermesinler biz takıma ne lazım olduğunu biz de biliyoruz. Bize akıl verenler getirecek parayı koyacak ondan sonar konuşacak. Biz de bu takımda ne eksik ne fazla biliyoruz. Bizim sosyal medyadan yapılan tehditlere papuç bırakacak değiliz. Benim onlara tavsiyem gelsinler bu yönetim içerisinde ne yapmaları gerekiyorsa yapsınlar ondan sonrada oturup konuşuruz. Bizim futbolcularımıza ciddi bir borcumuz yok oyuncularımızın bundan dolayı oynamama gibi bir durumu söz konusu değildir.

ARA TRANSFERDE GEREKEN YAPILACAK

Ara transferde tabii ki transfer yapacağız hangi mevkilerde eksiklikler olduğumuzu biliyoruz. Neticede iyi bir takım olduğumuza inanıyoruz ama bazı zamanlar işler ne yaparsanız iyi gitmiyor. Ama biz sezona şanssız bir başlangıç yaptık bunun yanısıra çok önemli isimlerimiz sezonu kapattı. Çetin, Metin, Arif ve Anıl gibi oyuncularımız sakatlandı bazı isimler henüz yeni yeni oynamaya başladı. Bu bizim gerçek oyunumuzu onamayı zorlaştırıyor. Ama bunların hiçbirisi mazaret değil bizim için ama biz kötü bir takım değiliz takviye gerekiyor. Ama ara transferde gerekli yerlere takviyeler yaparak Yozgatspor’un başarısını hep birlikte izleyeceğiz.

ENDİŞELEYİZ AMA KORKMUYORUZ

Grubumuzda ciddi kopmalar yok. Herkes herkesi yenebiliyor. Dolayısıyla bizim üzerimizdeki 6-7 takım bizden çok büyük puan farkı yok. O nedenle düşme konusunda çok büyük endişeler taşıdığımızı söylemek mümkün değil. Ama bildiğiniz gibi kazandığımız maçlardan sonra bile bizi eleştirmeyi kendilerine iş edinen bir kesim var. Durumumuz iyi değil endişeliyiz ama korkmuyoruz bu sıkıntıları aşacağız.

KAN DEĞİŞİKLİĞİ DÜŞÜNMÜYORUZ

Şu an itibariyle herhangi bir kan değişikliği düşünmüyoruz. Şu an için teknik ekibimize güveniyoruz onu şimdi konuşmak doğru değil. Ben bu teknik ekibin, oyuncuların bu işi başarabileceğine inanıyorum. Ben takımda mental bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Yüksek beklentiler var ve üst üste alınan kötü sonuçların bu takım üzerinde psikolojik bir baskı olduğunu düşünüyorum. Yüksek beklentilerin altında bunu kaldıramayan bir futbolcu topluğu var ama bunu aşacağımıza inanıyorum. Ama bunun için dediğim gibi birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz sezona kötü başladık ve bu oyuncular üzerinde kötü bir etki bıraktı. Ama ara transferde önemli isimleri kadromuza katarak bu kötü durumu aşacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor