Demirer yarın Sorgun'da

Okuduğunuz haber
KAYIP HAYVANLAR BULUNDU

Bekir Bozdağ Sorgun'da

Anasayfa   /    Güncel    /    Kayıp hayvanlar bulundu

Kayıp hayvanlar bulundu

Jandarma ekipleri Acil Çağrı Merkezi'ne müracaat eden vatandaşın kaybolduğunu söylediği 4 adet büyükbaş hayvanı bularak sahibine teslim etti.

GÜNCEL      02 Temmuz 2021 - 17:23     0

Kayıp hayvanlar bulundu

Çekerek ilçesi Çeltek köyünde ikamet eden (N.Ü.) isimli vatandaşın 1 Temmuz tarihinde otlatmak için araziye gönderdiği hayvanlar kayboldu. Saat 15.00 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak müracaatta bulunan vatandaşın 4 adet büyükbaş hayvanını bulmak için Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bölgede ve çevre köylerde geniş çaplı bir inceleme ve araştırma başlattı. Yapılan inceleme ve araştırma neticesinde kaybolduğu bildirilen (4) adet büyükbaş hayvan aynı gün saat 19.00 sıralarında Çeltek köyüne yaklaşık 2 km. uzaklıkta boş arazide otlarken bulunarak hayvan sahibi (N.Ü.)’ye teslim edildi. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor