Yargıda büyük reform

Okuduğunuz haber
KAYIP ÇOCUK BULUNDU

Bektaş'a güvenoyu

Anasayfa   /    Güncel    /    Kayıp çocuk bulundu

Kayıp çocuk bulundu

Yozgat İli Kadışehri İlçesi Yavuhasan köyünde ikamet eden 16 yaşındaki Taner Yüksel, Afat Ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı İz Sürme Timi ve İstihbarat  Ekipleri müşterek aramasıyla bulundu.

GÜNCEL      10 Temmuz 2021 - 17:34     0

Kayıp çocuk bulundu

Yozgat İli Kadışehri İlçesi Yavuhasan köyünde ikamet eden 16 yaşındaki Taner Yüksel, 9 Temmuz 2021 günü saat 23.00 sıralarında arkadaşları ile birlikte  köyün dağlık bölgesine, kayıp olan 1 adet büyük baş hayvanı aramaya gittikleri esnada arkadaşlarından ayrıldıktan sonra kayboldu. Havanın karanlık olması sebebiyle dönüş yolunu bulamayan Taner Yüksel'i, Çekerek Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Afat Ekipleri ve İl Jandarma K.Lığı’na bağlı İz Sürme Timi ve İstihbarat  Ekipleri müşterek olarak aramaya başladı. Yapılan arama faaliyeti sonucunda  kayıp çocuk 10 Temmuz 2021 günü saat 10.00 sıralarındaTokat İli Zile İlçesi sınır bölgesine yakın mevkide dere içerisinde  bulunarak ailesine teslim edildi. Olay sonrasında 3 Şahsın Kadışehri Devlet Hastanesi Acil Bölümünde yapılan muayenesinin ardından taburcu edilirken, herhangi bir yaralanma olmadığı görüldü. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor