Okuduğunuz haber
KAYALAR İTTİFAK'IN ADAYI

İşte Ak Parti listesi

Anasayfa   /    Siyaset    /    Kayalar İttifak'ın adayı

Kayalar İttifak'ın adayı

Millet İttifakı'nın 28'inci dönem milletvekili aday listesi açıklandı. İYİ Parti'ye son dönemeçte katılan ve Bursa ya da Ankara'dan aday gösterilmesi beklenilen Lütfullah Kayalar birinci sıra adayı oldu.

SİYASET      09 Nisan 2023 - 14:05     0

Kayalar İttifak'ın adayı

14 Mayıs'ta yapılacak olan milletvekilliği seçimleri öncesinde Millet İttifakı'nın listesi belli oldu. Aday adaylığını çok geç açıklayıp İYİ Parti'ye geçmesine ve Yozgat dışından aday gösterilmesi beklenirken eski Maliye Bakanı Lütfutlalh Kayalar ortak listenin birinci sıra adayı gösterildi. İkinci sırada CHP adayı Ali Keven, üçüncü sırada DEVA Partisi'nin eski il başkanı ve adayı İsmail Yılmaz, dördüncü sırada ise Nafiye Balçık aday olarak gösterildi. Son 2,5 yıldır Partisinin önemli kademelerinde yer alan ve aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılan Taner Demirer'in liste dışı kalması ise özellikle tabandan büyük tepki gördü. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor