Şefaatli Şampiyonları bağrına bastı

Okuduğunuz haber
KAYAALP'TEN OLİMPİYAT SÖZÜ

Rektör adayları terleyecek

Anasayfa   /    Spor    /    Kayaalp'ten Olimpiyat sözü

Kayaalp'ten Olimpiyat sözü

Avrupa Şampiyonluğunu 9 kez kazanarak kırılması güç bir rekora imza atan Rıza Kayaalp, Olimpiyat madalyasını da kazanacağının sözünü verdi.

SPOR      30 Nisan 2019 - 20:08     0

Kayaalp'ten Olimpiyat sözü

Avrupa Şampiyonluğunu 9 kez kazanarak büyük bir rekora imza atan Rıza Kayaalp, memleketi Yozgat'ta gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada Olimpiyat şampyonluğu sözünü verdi. Başarılarının sırrını çok çalşmaya bağlayan ve Vatan sevgisini göğsünden düşürmedini belirten Kayaalp açıklamalarını şu sözlerde sürdürdü: "Tabii ki bu şampiyonluğun benim için ayrı bir önemi var. Burada rekor kırarak 9. Avrupa Şampiyonluğumu elde edip ülkeme döndüm. Türk güreş tarihimizde en çok Avrupa Güreş Şampiyonluğuna bir Yozgatlı olarak ben sahip oldum. Bu kadar istikrarı korumak üst üste başarıları kazanmak kolay değil. İçimizdeki bayrak, vatan sevgisi ve ailemize vatanımıza hayırlı bir evlat olmak için bu başarıları üst üste kazandık. Hiçbir zaman vatan sevgisini göğüsümüzden düşürmedik. Her zaman içimizde vatan sevgisiyle devam etti. İstiklal Marşımızı birincilik kürsüsünde söylerken inanın bütün çalışma yorgunluğumu unutuyorum. Siz değerli halkımın sevincini gözümün önüne getiriyorum. Olimpiyat şampiyonluğunun da her zaman sözünün veriyorum. Ben elimden geleni yapacağım çok çalışacağım. Çok alın teri dökeceğim. İnşallah olimpiyat şampiyonluğunu da güzel ülkeme Yozgat'ımıza kazandırmayı çok istiyorum. Bu yolda sizler dualarınızla benim yanımda olunuz. Bizi hep destekleyin, bizim tek isteğimiz bu."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor