Yozgat İzmir'in yanında

Okuduğunuz haber
KAYAALP YILIN SPORCUSU

Stadyum sil baştan!

Anasayfa   /    Spor    /    Kayaalp Yılın Sporcusu

Kayaalp Yılın Sporcusu

Milli güreşçimiz Rıza Kayaalp, Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 5. kez düzenlenen “Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödülünün sahibi oldu.

SPOR      04 Kasim 2020 - 20:35     0

Kayaalp Yılın Sporcusu

 

Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 5. kez düzenlenen “Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı.

Milli güreşçimiz Rıza Kayaalp, 66. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülünün sahibi oldu. Kayaalp ödülü, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun elinden aldı.

Yılın Sporcusu Ödülünün sahibi: Rıza Kayaalp"

Gillette Yılın Takımı: A Milli Futbol Takımı

A Milli Futbol Takımımız 66. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Yılın Takımı Ödülü'nün sahibi oldu. Ödülü A Milli Takım adına Kaptan Emre Belözoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den aldı.

Yılın Antrenörü Ödülü: Şenol Güneş

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 66. Gillette-Milliyet Yılın Antrenörü Ödülü'nün sahibi oldu. Güneş, ödülü Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in elinden aldı.

Gillette Yılın Futbolcusu: Çağlar Söyüncü

66. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü Leicester City ve A Milli Takımımız'ın yıldız futbolcusu Çağlar Söyüncü kazandı. Ödülü menajeri Utku Canikli, Türk futbol tarihinin en önemli teknik direktörlerinden Mustafa Denizli'nin elinden aldı.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor