Bu fırsat kaçmaz!

Okuduğunuz haber
KAVGADA ŞEHİT DÜŞTÜ

Üniversite Marka yolunda!

Anasayfa   /    Güncel    /    Kavgada Şehit düştü

Kavgada Şehit düştü

Sorgunlu hemşehrimiz Polis Memuru Erman Özcan Bursa’da çıkan kavgayı ayırmaya giderken pompalı tüfek ile açılan ateş sonucu şehit düştü...

GÜNCEL      01 Haziran 2020 - 00:45     0

Kavgada Şehit düştü

Yozgat’ın bağrını gece yarısı Bursa’dan gelen acı haber yaktı. Bursa’nın Yıldırım İlçesi Hacıvat Mahallesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonrası olaya müdahale eden bir narkotik polisi kaldırıldığı hastanede şehit olurken, yaralı 5 kişi tedavi altına alındı. Sorgun ilçesi nüfusuna kayıtlı Erman Özcan kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Şehit olması bugüne kadar birçok şehit veren Yozgatlıları büyük bir üzüntüye sevk etti.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, gece yarısı gelen bu haberin ardından duyduğu üzüntüyü Yozgat Belediyesi’nin facebook sayfasından şu ifadelerle paylaştı: “Nüfusu ilimiz Sorgun ilçesine kayıtlı olan hemşehrimiz Polis Memuru Erman Özcan’ın Bursa’da çıkan bir kavgayı ayırmaya giderken pompalı tüfek ile açılan ateş sonucu şehit düştüğünü derin bir üzüntü ile öğrendim.

Şehidimize Allah’tan rahmet kederli ailesi ve Aziz Milletimize baş sağlığı diliyorum.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor