İlk maç Dersimspor'la

Okuduğunuz haber
KAPTAN TAKIMA KATILDI

Şeker'in satışı iptal mi?

Anasayfa   /    Spor    /    Kaptan takıma katıldı

Kaptan takıma katıldı

Yozgatspor'un oynadığı ilk yarının son maçının ardından ailesiyle birlikte tatile giden ancak talihsiz bir kaza yaşayan Burak Antalya kampına katılarak herkesi sevindirdi.

SPOR      26 Aralik 2018 - 21:21     0

Kaptan takıma katıldı

Yozgatspor’a transfer olduğu günden bu tarafa oynadığı futbol ve kişiliği ile gönüllere taht kuran, bu sene Mert’le birlikte rakip forvetlere göz açtırmayan ve takımının başarısında önemli rol oynayan kaptan Burak Altunay Antalya kampına katıldı. Murat Kürüm’ün Diyarbakır’da yaptığı kazanın üzüntüsünü henüz camia atlatamadan eşiyle birlikte kaza yaparak bu üzüntüyü ikiye katlayan ancak ciddi bir sıkıntısı bulunmayan Burak’ın takıma katılması moralleri zirveye çıkardı. Eşinin de durumu iyi olduğu için takımını yalnız bırakmayan kaptana takım arkadaşları yaşanılan talihsiz olay nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor