Sorgun Kupada yok!

Okuduğunuz haber
KAPI AÇIK GELEN YOK!

Yozgat'a güneş santrali

Anasayfa   /    Spor    /    Kapı açık gelen yok!

Kapı açık gelen yok!

Yozgatspor Kulüp Başkanı Kazım Arslan, sözlü olarak başkanlığını açıklayanların henüz müracaatta bulunmadığını, üye olmaya da henüz kimsenin gelmediğini söyledi.

SPOR      27 Aralik 2019 - 16:47     0

Kapı açık gelen yok!

Yozgatspor 1959 FK yönetimi 18 Aralık’ta yaptığı çağrı ile yapılacak kongre için üye kayıtlarının açıldığını belirterek 26 Aralık’ın kayıtlar için son gün olduğunu söylemişti. Kulüp Başkanı Dr. Kazım Arslan geçen süre içerisinde derneğe herhangi bir üye kaydı olmadığını söyledi.

Kırmızı siyahlı kulübün mevcut üyeleri ile ilerleyen günlerde kongreye gideceğini söyleyen Arslan sözlü olarak kamuoyuna başkanlık adaylığını açıklayan kişilerin remi bir girişimde bulunmadıklarını ifade etti.

Yozgatspor için daha güçlü bir yönetim oluşturmak adına dernek olarak tüm kapıların açıldığını ama buna rağmen herhangi bir başvuru olmadığına dikkat çeken Arslan, “Yozgatspor için elini taşın altına koyacaklarını ve daha güçlü bir yönetim kurulması gerektiğini kamuoyuna sözlü olarak açıklayanlar mevcut yönetim tarafından yapılan çağrılarımıza maalesef yine sessiz kaldılar. Yozgatspor yalnız bırakılıyor dediğimizde biz bu durumu anlatmaya çalışıyoruz aslında. Sözlü olarak herkes Yozgatspor’u iyi yerlerde görmek istiyor, ne gerekirse yaparız diyorlar ama iş ciddiyete bindiğinde verilen bu sözler havada kalıyor. Yozgatspor sevdalıları iyi hatırlarlar ki sezon başında da daha güçlü bir yönetim için çağrıda bulunmuştuk. Büyük Sinema’da yaptığımız toplantıya yine mevcut yönetim ve taraftarlarımız  haricinde katılan olmamıştı. Resmi olarak yapacağımız kongre içinde tüm kapıları açtığımızı geçtiğimiz günlerde ilan etmiştik. Ama bu süre zarfında herhangi bir gelişme yaşanmadı. İlerleyen günlerde mevcut üyelerimizle kongremizi yapıp Yozgatspor için çalışmaya ve mesai harcamaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor