Okuduğunuz haber
KAPALI OTOPARK AÇILDI

İşçilerin mağduriyeti yok

Anasayfa   /    Güncel    /    Kapalı otopark açıldı

Kapalı otopark açıldı

Yozgat Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 450 araçlık kapalı otoparkın açılışı yapıldı.

GÜNCEL      20 Mart 2019 - 17:31     0

Kapalı otopark açıldı

Yozgat Belediyesi tarafından yapılan ve tamamlanan 450 araç kapasiteli yeraltı otoparkı Yozgat halkının hizmetine girdi. Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın vizyonlu projelerinden biri olan otoparkın hizmete girmesi ile birlikte otopark konusunda yaşanılan sorun bir nebze olsun çözülmüş olacak.

Belediye Başkan adayı Kazım Arslan’a vatandaşların yoğun destek verdiği açılışta konuşan Başkan Arslan, Yozgat’ta bir ilk olan kalıcı bir hizmeti daha Yozgat halkına armağan ettiklerini ifade ederek, “Birileri ‘tamamlayamaz’ dedi, birileri ‘keşke çökse de yarım kalsa’ dedi lakin Allah’ın izniyle tamamlandı ve hizmete girecek. Yozgat halkına hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Başkan Arslan, Yozgat Belediye Meclisi’nin aldığı karar ile kapalı otoparkın 1 Nisan tarihine kadar, ilk üç saatinin ücretsiz olacağını da müjdeledi. Başkan Arslan, “Bu uygulamadaki maksadımız insanlarımızı kapalı otoparka alıştırmak ve şehir merkezindeki araç yoğunluğunu azaltarak, insanların otoparkı kullanmasını sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

Hiçbir yerden destek almadan otoparkı tamamladıklarını belirterek, "Bir ilki daha gerçekleştirdik. Bir kuruş destek almadık. Siz yapsaydınız, teşekkür etmek çok mu zor" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor